Villa Maktub

Costa Blanca Noord
5 Slaapkamers
€ 1.995.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Ervaar de ultieme woonbeleving in MAKTUB, een schitterend ontworpen villa met adembenemend zeezicht. Deze exclusieve woning beschikt over vijf slaapkamers, elk met een eigen en-suite badkamer, voor optimaal comfort en privacy.

MAKTUB, wat “het is geschreven” betekent, de essentie van luxe wonen. Elk detail is zorgvuldig gekozen om een ruimte te creëren die perfect aanvoelt. Van de hoogwaardige afwerking tot de ideale locatie, dit is de plek waar jouw dromen over een leven aan de kust werkelijkheid worden.

De ruime woonkamer fungeert als het hart van de villa, perfect voor het ontvangen van gasten en het creëren van onvergetelijke herinneringen. Met grote ramen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten en een panoramisch uitzicht op de zee, is dit de ideale ruimte om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving.

De luxe uitstraling van MAKTUB is zichtbaar in elk aspect, van de gekozen materialen tot de verfijnde details in het interieur. Deze villa is meer dan een huis; het is een statement van stijl en elegantie.

Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
5
Badkamers
5
Oppervlakte
382 m2
Terras
53.96 m²

Troeven

Zwembad
Jacuzzi
Overdekte parking
Domotica
Vlakbij tal van faciliteiten

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder