Volg ons

Verkenningsreis Spanje

Een compleet georganiseerde reis naar Spanje is de beste manier om de omgeving en ons aanbod vastgoedprojecten te leren kennen. De aankoop van onroerend goed gebeurt steeds op het gevoel en daarom is zo’n reis van cruciaal belang. We overlopen graag kort hoe die drie dagen er kunnen uitzien.

→   Samen op huizenjacht?

Dag 1

Na de ochtendvlucht vanuit België of Nederland word je door ons opgehaald aan de luchthaven in Spanje. Samen genieten we eerst van een ontbijt in een plaatselijke ontbijtbar met zeezicht waarna we starten met de verkenning. 

Naast de vele leuke plekjes en belangrijke steden, bezoeken we ongeveer 5 tot 10 projecten die we op voorhand samen opgelijst hebben. Geef voldoende feedback want op die manier kunnen we zien als we in de goede richting aan het zoeken zijn. 

Na een intensieve dag brengen wij je ‘s avonds naar het hotel.

Dag 2

Rond 9-10u word je opnieuw door ons opgehaald aan je hotel. Op de planning staat in principe hetzelfde als op dag 1: de regio verkennen en projecten bezoeken die voldoen aan jouw criteria.

Wens je een bepaald project een tweede keer te bezoeken of heb je reeds je droomwoning gevonden? Dan rijden we alvast die richting uit om het nodige te doen.

Door een nauwe samenwerking met onze advocaat, de bouwheer en de notaris kunnen we zeer snel schakelen als de aankoop concreet wordt.

Dag 3

Indien er nog tijd rest voor je opnieuw richting thuisland reist, kunnen we alvast een interieurwinkel binnenwandelen om inspiratie op te doen. Zijn er specifieke zaken die je zeker wilt gezien hebben kunnen we hier ook tijd voor maken.

Na een intensieve reis brengen we je veilig terug naar de luchthaven. Misschien wel met een reservatiecontract in je reiskoffer...

Samen op huizenjacht?

Klinkt een reis naar Spanje met oog op een aankoop iets voor jou? Dan maken we graag een eerste verkennende afspraak in ons kantoor of bij je thuis. 
Zo'n verkenningsreis is nooit verloren tijd. Als het niet is wat je in gedachten had, dan zoeken we verder naar een andere regio of laten we het hierbij, even goede vrienden. 

Stel dat het er toch een appartement of villa zodanig goed aansluit bij wat je zoekt, zal je later blij zijn dat je de verkenningsreis gemaakt hebt met ons. Stel je dromen niet uit! 

Verkenningsreis aanvragen

Heb je vragen omtrent de aankoop van Spaans vastgoed?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.