Villa Marina

Costa Blanca Noord
3 beschikbare units
Vanaf € 885.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Villa Marina is genesteld in Villajoyosa, op slechts 100 meter van het pittoreske Torres strand. Villajoyosa centrum ligt op 3 kilometer afstand en heeft alle nodige voorzieningen die het hele jaar door beschikbaar zijn. De stad Alicante met haar: internationale luchthaven, hogesnelheidstrein, haven en de meest complete gezondheids-, vrijetijds- en winkelfaciliteiten die een grootstad te bieden heeft, ligt op amper 15 minuten afstand. Op 8 minuten rijden ligt de stad Benidorm met winkelcentra en alle toeristische vrijetijdsdiensten.
In de omgeving van Villa Marina zijn eveneens verschillende golfbanen waaronder: Villa Aitana Golf in Sierra Cortina (Benidorm), Alicante Golf in Playa de San Juan (Alicante), Altea Club de Golf en Golf & Spa Bonalba in Mutxamiel.

Deze prachtige villa's bieden een harmonieuze combinatie van modern design, veel ruimte en de nabijheid van het serene water van de Middellandse Zee. Villa's Marina zijn voorzien van: 
- Moderne keukens en leefruimtes: de begane grond is gewijd aan een stijlvolle keuken-woonkamer, die een perfecte mix van functionaliteit en esthetiek biedt. Natuurlijk licht overspoelt de ruimte en creëert een gezellige sfeer.
- Elegante slaapkamers en badkamers: de villa's beschikken over drie luxueuze slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer de bevoorrechte slaapkamer is met een royaal open terras. Geniet van een panoramisch uitzicht en momenten van rust. De drie badkamers zijn zorgvuldig ontworpen met hedendaagse afwerkingen.
- Spectaculaire halve kelders: de kelders, met 80 , bieden een open ruimte overspoeld met natuurlijk licht. Deze veelzijdige ruimtes hebben eindeloze mogelijkheden, of het nu gaat om een recreatieruimte of een fitnessruimte aan huis.
- Privé zwembaden en buitenruimtes: omarm de mediterrane levensstijl met een privézwembad en buitenterras, perfect om buiten te eten of gewoon te genieten van de Spaanse zon.
- Geniet van het gemak van een privéparkeerplaats voor twee wagens.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Kleinschalig project
Privaat zwembad
Luxueuze, moderne afwerking
Kelder
Autostaanplaats voor 2 wagens

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Villa Marina - n°C
Verdieping: -
3
3
230 m2
- m2
500 m2
€ 885.000
Villa Marina - n°B
Verdieping: -
3
3
230 m2
- m2
500 m2
€ 885.000
Villa Marina - n°A
Verdieping: -
3
3
230 m2
- m2
500 m2
€ 885.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder