Villa Bella Dúplex

Costa Blanca Zuid
3 beschikbare units
Vanaf € 469.900
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Villa's Bella Dúplex zijn unieke, moderne en elegante geschakelde woningen op slechts 150 meter van het strand. Met hun zuidoost oriëntatie en gelegen in een gevestigde woonwijk, zijn het de ideale woningen om te genieten van de mediterrane levensstijl. 
De indeling van het interieur verdient ook speciale aandacht, met zorgvuldig gekozen details om de eigenaren maximaal comfort te bieden en de esthetiek van de ruimte te verbeteren.

Daarom is er op de gelijkvloerse verdeieping een open en lichte ruimte gecreëerd waar de woonkamer, eetkamer en keuken via schuifdeuren verbonden zijn met een binnenpatio. Een slaapkamer, met toegang tot de patio, en een badkamer maken de indeling van deze verdieping compleet. De bovenverdieping bestaat uit een chill out-ruimte: een gezellige hoek met een leeshoek en een bureau. Deze multifunctionele overloop leidt naar twee ruime slaapkamers, waarvan er een een eigen terras heeft, en beiden een elegante badkamer delen met een droomachtig vloeroppervlak van 10 m². 

Het solarium is ongetwijfeld de parel van het huis, ontworpen om te genieten van het uitzicht op zee, om te dineren, zonnebaden of om een verfrissende duik in het zwembad te nemen. 

Torre de la Horadada, gelegen aan de Costa Blanca Zuid, staat bekend om zijn stranden met blauwe vlag. Het heeft een kleine jachthaven, waar zeillessen worden gegeven en dat ook een breed scala aan watersporten en activiteiten biedt. Ook de wandel-en fietsroutes zijn beroemd door de uitgestrekte geografie van de gemeente. Bovendien heeft het, als een goede kustplaats, een grote verscheidenheid aan bars en restaurants die een ongelooflijke verscheidenheid aan gerechten met een mediterrane smaak aanbieden, voornamelijk gebaseerd op lokale vis en zeevruchten.
De locatie biedt toegang tot de luchthaven van 'El Altet' in Alicante op 80 kilometer afstand en tot de luchthaven van 'Corvera' in Murcia op 45 kilometer afstand. Cartagena ligt op een steenworp afstand, met zijn verfijnde en exclusieve sfeer, boetiekjes, restaurants en spectaculaire jachthaven.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Slechts 150 meter van de kust
Mooie vergezichten
Privaat zwembad op het dakterras
Allerlei faciliteiten vlakbij
Kleinschalig project in residentiële wijk

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Villa Bella Dúplex - n°3
Verdieping: -
3
2
103 m2
62.89 m²
119 m2
€ 495.900
Villa Bella Dúplex - n°2
Verdieping: -
3
2
102 m2
64.36 m²
116 m2
€ 469.900
Villa Bella Dúplex - n°1
Verdieping: -
3
2
102 m2
65.57 m²
118 m2
€ 489.900

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder