Villa Terrazas de Alicante

Costa Blanca Noord
1 beschikbare units
Vanaf € 529.000
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Terrazas de Alicante zijn 34 vrijstaande villa's gelegen in La Cotoveta, Mutxamel, Alicante, Costa Blanca Noord. Deze villa's zijn strategisch gelegen vlakbij de prestigieuze golfbaan Bonalba en vertegenwoordigen de perfecte combinatie van luxe, comfort en levenskwaliteit.

Enkele bijzondere kenmerken:
- Modern en functioneel ontwerp: iedere woning heeft drie ruime slaapkamers en drie volledig uitgeruste badkamers, ontworpen voor maximaal comfort en elegantie.
- Ruime percelen: de percelen variëren van 340 tot 550 en bieden royale buitenruimtes, ideaal voor buitenactiviteiten en ontspannende momenten.
- Panoramisch uitzicht: geniet van het adembenemende uitzicht op de Middellandse Zee vanaf het privé solarium, waar je heerlijk kunt ontspannen.
- Privaat zwembad: alle villa's hebben een eigen zwembad, perfect om het hele jaar door te genieten van het mediterrane klimaat.
- Energie-efficiëntie: de woningen zijn uitgerust met zonnepanelen en garanderen energie-efficiëntie en een duurzame inzet voor het milieu.

Alle noodzakelijke voorzieningen zoals de steden Mutxamel, El Campello, San Juan de Alicante, stranden, supermarkten, winkelcentra, restaurants, een universiteit, het ziekenhuis en de internationale luchthaven liggen op slechts een paar minuten rijden. Niet alleen zijn er allerlei diensten en recreatiegebieden van Bonalba en Mutxamel vlakbij, ook de hoofdstad van de provincie, Alicante, kan op slechts een paar minuten afstand bezocht worden.

De prijzen hieronder zijn de vanaf prijzen voor een villa met 3 slaapkamers. 

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Ruime percelen
Alles gelijkvloers
Privaat zwembad
Autostaanplaats
Mooie vergezichten

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Villa Terrazas de Alicante
Verdieping: -
3
3
143.8 m2
68.7 m²
143.8 m2
€ 529.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder