Villa Albatros La Pinada

Costa Blanca Noord
1 beschikbare units
Vanaf € 470.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

La Pinada Nature Resort is gelegen op een toplocatie in Finestrat, midden in het groen. Grenzend aan de rivier de Alfarelles de la Tapiada, de berg Puig Campana en de golfbaan Puig Campana, op slechts 5 minuten rijden van het strand van Benidorm.

De natuurlijke schoonheid van Finestrat en de bijzondere ligging, nabij alle faciliteiten, zijn onmiskenbaar. La Pinada Nature Resort omarmt deze authenticiteit en biedt tegelijkertijd een exclusief en verfijnd privédomein.
- Gelegen aan de voet van de beroemde berg Puig Campana, met honderden wandelroutes. Een waar paradijs voor liefhebbers van buitensporten.
- Gezellige stadjes zoals Finestrat, Polop en La Nucia tonen de traditie en gastronomie van dit mediterrane gebied, zonder de belangrijkste voorzieningen zoals scholen, ziekenhuizen of een internationale luchthaven te vergeten.
- La Pinada Nature Resort is uniek vanwege de nabijheid van het strand en het stadscentrum van Benidorm, het winkelcentrum La Marina en het themapark Terra Mitica. Het biedt tegelijkertijd rustige afzondering, veiligheid en privacy in een van de meest gewilde gebieden aan de Costa Blanca Noord. 

Villa Albatros is een zeer gezellig en licht huis met 3 slaapkamers en 2 badkamers, verdeeld over één niveau. Op een ruim perceel van 310 met een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee en omringt door het dennenbos. De woning heeft een dubbele privéparkeerplaats, een overdekt en een open buitenterras, een grote tuin en een royaal zwembad. Het is uitgerust met alle comfort en luxe zoals een uitgeruste keuken, vloerverwarming, optioneel beveiligingssysteem, camera's of elektrische auto-aansluiting.

De prijzen hieronder zijn de vanaf prijzen voor een villa met 3 slaapkamers. 
De woning is ook beschikbaar met een ruime kelder van 72 m² vanaf 525.000 euro. 

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Unieke, groene locatie
Nieuwbouwproject
Keuze uit verschillende modellen 
Zonder of met kelder
Privaat zwembad

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Villa Albatros La Pinada
Verdieping: -
3
2
100 m2
31 m²
310 m2
€ 470.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder