Villa Milos - Santa Rosalia

Costa Calida
1 beschikbare units
Vanaf € 535.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Santa Rosalia ligt op een strategische plek aan de Costa Calida, op de grens met de Costa Blanca Zuid en slechts 4 kilometer van de Mar Menor. Een plaats om te genieten van de twee zeeën, de mediterrane keuken en de verschillende ontspanningsmogelijkheden.

Santa Rosalia is omgeven door boomgaarden en ligt tussen de gemeenten Torre Pacheco en Los Alcázares. Het maakt deel uit van de Mar Menor regio (Murcia), een gebied met een fascinerende geschiedenis.

Santa Rosalia Lake & Life Resort is opgebouwd rond ‘La Reserva’, het groene centrale hart, dat is ontworpen en gecreëerd voor alle bewoners. Te midden van ‘La Reserva’ ligt het oneindige turquoise meer ‘Cristal Lagoon’. Het is de  ideale plek om te ontspannen in de zon, af te koelen in het kristalheldere water, te sporten, de dag door te brengen met het gezin, een biertje te drinken met vrienden of te proeven van de mediterrane keuken.

Het meer, met meer dan 16.000 m² sprankelend water, is het grootste door de mens aangelegde meer van Europa. Het maakt gebruik van Crystal Lagoons technologie, de wereldleider op het gebied van zwembadfiltratiesystemen voor grote meren en lagunes voor zwemmers. Deze revolutionaire technologie is de meest efficiënte ter wereld en zorgt ervoor dat het meer slechts de helft gebruikt van het water dat gewoonlijk wordt gebruikt voor een park met dezelfde oppervlakte en 30 keer minder dan nodig is voor een 18-holes golfbaan. Het heeft een gesloten kringloopsysteem dat water zuivert en hergebruikt, zodat de watervoorraad niet meer hoeft te worden ververst dan door verdamping. De filtratietechnologie maakt het mogelijk tot 100 keer minder chemicaliën te gebruiken dan in conventionele zwembaden.

Het meer biedt verschillende stranden met poederwit zand, 2 eilanden bekroond door palmbomen, een beachclub met spectaculair uitzicht, een pier van waar verschillende watersporten beoefend kunnen worden, een beach volleybalveld en tal van recreatiegebieden. Verder zijn er lange paden om te wandelen en te fietsen, tal van buitenactiviteiten zoals AdventureGolf, DiscGolf en Yogaruimtes, een kinderparadijs, multisportterreinen, Cross Training & Street Workout zone, petanquebanen, pingpongtafels en schaakzones. 

Villa Milos is een nieuwe verkaveling bestaande uit 6 villa's. De woningen beschikken over 3 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime woon -en eetkamer met open keuken, grote terrassen aan de leefruimte en een ruim dakterras met barbecue waar eveneens het privaat zwembad zich bevindt, een autostaanplaats op het eigen perceel en een ruime kelder die kan ingericht worden als polyvalente ruimte. 

De woningen worden opgeleverd met: 
- Volledig afgewerkte kelder met natuurlijke lichtinval. Met pre-installatie van elektriciteit, verlichting, airconditioning en buizen voor een toekomstige badkamer of keuken. 
- Wasruimte
- Gemotoriseerde toegangspoort tot het eigen perceel
- Ingebouwde kleerkasten in de slaapkamers
- Afgewerkte badkamers met meubel, spiegel met LED-verlichting, doucheschermen en ventilatiesysteem
- Pre-installatie voor het laden van een elektrische wagen
- Pre-installatie airconditioning
- Volledig uitgeruste keuken met elektrische toestellen: inductie kookplaat, oven, dampkap, koelkast, afwasmachine, microgolf en wasmachine
- Privaat zwembad met jacuzzi gedeelte, LED-verlichting, pre-installatie warmtepomp, LED-verlichting,... 


De prijzen hieronder zijn de vanaf prijzen voor een villa met 3 slaapkamers. 

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Villa's alles gelijkvloers met ruime kelder
Privaat zwembad op het dakterras
Autostaanplaats
Luxueus resort met alle faciliteiten
Tropische sfeer

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Villa Milos
Verdieping: -
3
2
202.89 m2
53.55 m²
198.56 m2
€ 535.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder