Villa Elegance

Costa Blanca Noord
3 Slaapkamers
€ 3.671.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Villa Elegance is een unieke woning gelegen in de urbanisatie Cumbre del Sol. Cumbre del Sol is gelegen in de gemeente Benitachell tussen Javea en Moraira, op slechts enkele kilometers van de snelweg AP7. Deze prestigieuze urbanisatie ligt in een idyllische omgeving, gedomineerd door het Puig Llorença massief, dat afdaalt naar de Middellandse Zee en enkele van de mooiste uitzichten van de Costa Blanca Noord biedt. Alles wat nodig is, is vlakbij: stranden, golfbanen, baaien, groene zones en parken, sport-en vrijetijdsactiviteiten, eersteklas voorzieningen, winkelcentra, banken, een gezondheidscentrum en tal van gastronomische mogelijkheden.

De meer dan 625 m² van Villa Elegance zijn verdeeld over drie verdiepingen en zijn subtiel geïntegreerd in de omgeving, zich aanpassend aan de natuurlijke helling van het land en ervoor zorgend dat het blauw van de zee te allen tijde aanwezig is in vrijwel het gehele pand.

Deze woning heeft vele unieke kamers om van te genieten, maar zonder twijfel verdient de master bedroom een speciale vermelding. Een immense kamer, badend in natuurlijk licht, met magnifieke vergezichten. Gelegen in een aparte module van het huis, dus met behoud van privacy ten opzichte van de meer openbare ruimtes.

Het hoofdterras van meer dan 91 m² wordt gedomineerd door het infinity zwembad met toegang tot het strand. De buitenruimten worden gecompleteerd door een overdekt terras, voorbereid voor een barbecue, alles omgeven door aangelegde zones en natuurstenen muren. 

Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
3
Badkamers
5
Oppervlakte
965 m2
Terras
91 m²

Troeven

Enorme villa, met de belangrijkste ruimtes op 1 niveau
Magnifieke, panoramische vergezichten
Uniek ontwerp met duurzame materialen
Centrale ligging
Privaat infinity zwembad

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder