Residencia Isidora Living

Costa del Sol
3 beschikbare units
Vanaf € 183.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Residencia Isidora Living is een indrukwekkende vastgoedontwikkeling in het centrum van Estepona, met 102 energiebesparende en duurzame appartementen en penthouses. Estepona is een van de snelst groeiende steden aan de Costa del Sol. De promenade en het strand zijn een lust voor het oog en de onlangs gerestaureerde oude wijk met typische autovrije straten is een smeltkroes van traditie, kleuren en leven, waardoor het een plezier is om te verdwalen in de straten en talloze charmante plekjes te ontdekken. Isidora Living is gelegen op slechts 5 minuten wandelen van het strand en de oude wijk.

Verder ligt Estepona op 40 minuten rijden van de internationale luchthaven van Malaga en het AVE-hogesnelheidstreinstation. De luchthaven van Gibraltar ligt op 35 minuten rijden. Aan golfbanen geen tekort in deze regio. Estepona Golf ligt op een paar minuten afstand. Valderrama en La Reserva en Golf Valley liggen beiden op 15 minuten rijden.

Residencia Isidora Living bestaat uit twee blokken met in totaal 102 appartementen en penthouses, elk met 1, 2 of 3 slaapkamers. De lichte en luchtige interieurs maken optimaal gebruik van het buitenlicht en de isolatie houdt de temperatuur stabiel, terwijl duurzame huisvesting zorgt voor grote energiebesparingen en minimale impact op het milieu. Airconditioning is standaard inbegrepen.

De gemeenschappelijke delen bestaan uit zwembaden voor volwassenen en kinderen, omringd door tuinen met een tropische uitstraling en automatische irrigatie. Voor elektrische auto's zijn er vooraf geïnstalleerde laadstations beschikbaar in de garage, terwijl sportliefhebbers kunnen genieten van de volledig uitgeruste fitnessruimte met tuin. Voor degenen die graag buiten werken of ontspannen, is er een co-working/co-living ruimte, een barbecue en een speeltuin voor kinderen.

De prijzen hieronder zijn de vanaf prijzen voor een appartement met 1, 2 of 3 slaapkamers. 

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Slechts 5 minuten wandelen van de prachtige zandstranden van Estepona
Centrale ligging
Keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers
Uitgerust met de modernste technologieën 
Gemeenschappelijk zwembad, fitness, kinderspeeltuin,...

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Isidora Living - 3 Slaapkamers
Verdieping: -
3
2
119.96 m2
21.85 m²
- m2
€ 468.000
Isidora Living - 2 Slaapkamers
Verdieping: -
2
2
105.65 m2
8.41 m²
- m2
€ 294.000
Isidora Living - 1 Slaapkamer
Verdieping: -
1
1
55.49 m2
- m2
- m2
€ 183.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder