Residencia Cortijo del Golf

Costa del Sol
1 beschikbare units
Vanaf € 828.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Residencia Cortijo del Golf is een vastgoedontwikkeling van 64 moderne en exclusieve appartementen in El Campanario, Estepona, grenzend aan Marbella, op 1 kilometer van het strand en omgeven door golfbanen. Gelegen op een strategische locatie in een van de beste wijken van Marbella / Estepona, op slechts 7 kilometer van Puerto Banús. Omgeven door golfbanen en in de directe omgeving van 5-sterrenhotels en faciliteiten zoals het Diana Shopping Centre.

De ontwikkeling bestaat uit acht gelijke blokken, vijf in het hoogste deel en drie in het onderste deel. Ieder gebouw heeft een eigen onafhankelijke toegang tot de garages en biedt 16 appartementen met 3 slaapkamers, 32 appartementen met 2 slaapkamers, 8 penthouses met 2 slaapkamers en 8 duplex penthouses met 3 slaapkamers.

De appartementen zijn open en licht, voorzien van een geïntegreerde keuken in de woonkamer en volledig uitgerust en gemeubileerd. Ze beschikken over airconditioning, een rookmelder en een aparte wasruimte. Ieder appartement heeft een garage en berging, behalve de duplex penthouses die 2 parkeerplaatsen hebben.

Op het centrale deel van het perceel vindt u de recreatie-en gemeenschappelijke ruimtes van de residentie, zoals zwembaden voor volwassenen en kinderen en tuinen die opgaan in de natuurlijke omgeving.

Bij Cortijo del Golf kunt u genieten van alle prachtige faciliteiten van El Campanario Golf & Country Club, waaronder een buitenzwembad, een verwarmd zwembad, een spa, fitnessruimte, tennis-en paddelbanen, een restaurant en een Social Club. Als partner-eigenaar van Cortijo del Golf krijgt u speciale prijzen voor het officiële familielidmaatschap van de club, wat toegang geeft tot alle faciliteiten. Ook is er een International Children's Club aanwezig, gerund door een professioneel team van meertalige instructeurs. De golfbaan, ontworpen door Manuel Piñero in 2003, is het hele jaar door geopend voor het publiek.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Laatste duplex-penthouse beschikbaar
Slechts 1 kilometer van de Middellandse Zee
Tussen Estepona en Marbella
Inclusief autostaanplaats en berging
Tal van faciliteiten en voorzieningen

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Residencia Cortijo del Golf
Verdieping: -
3
2
142.93 m2
162.55 m²
- m2
€ 828.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder