Villa Thai IV

Costa Blanca Zuid
1 beschikbare units
Vanaf € 299.900
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

De nieuwe ontwikkeling Thai IV is een kleinschalig project bestaande uit vier geschakelde woningen. Ontworpen in industriële stijl, met materialen zoals ijzer, staal en beton. De villa’s hebben een open vide in de woonkamer, veel licht, een privaat zwembad, parkeerplaats op het perceel en een ruim solarium op de derde verdieping. De woningen zijn verdeeld over 3 niveaus:
- Gelijkvloers: woon-en eetkamer met open keuken, 1 slaapkamer met ingebouwde kasten en 1 badkamer. Vanuit de woonkamer en slaapkamer is er rechtstreekse toegang tot de tuin met privaat zwembad en autostaanplaats.
- 1e verdieping: 1 slaapkamer met ingebouwde kasten, 1 badkamer en 1 ruimte die als 3e kleinere slaapkamer kan gebruikt worden of kan ingericht worden als bureauruimte.
- 2e verdieping: volledig ingericht als solarium.

Thai IV is gelegen in een rustige, residentiële woonwijk op 1 kilometer van het centrum van Pilar de la Horadada. Binnen een straal van 1,5 kilometer zijn alle dagelijkse voorzieningen zoals een supermarkt, banken, een fitness, het begin van de wandelboulevard naar het strand, het dorpsplein, verschillende sportmogelijkheden, een kapper, een apotheek,… De stranden van Torre de la Horadada zijn slechts 3 kilometer verwijderd waar tal van kleine parken, restaurants en strandbars te vinden zijn. De 2 internationale luchthavens van Murcia en Alicante zijn respectievelijk 35 en 50 minuten rijden.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Slechts 3 kilometer van de Middellandse Zee
Vlakbij de Mar Menor
Kleinschalige residentie
Alles op wandelafstand te bereiken
Rustige ligging

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Villa Thai IV - n°C
Verdieping: -
3
2
102.52 m2
42.37 m²
33.26 m2
€ 299.900

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder