Residencia Garden Golf Víctor de Manuel

Costa Calida
2 beschikbare units
Vanaf € 274.900
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Residencia Garden Golf Víctor de Manuel is een privaat complex van duplexappartementen met 2 of 3 slaapkamers en een gemeenschappelijk zwembad in La Serena Golf, Los Alcázares, Costa Calida. 

De appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers, een woonkamer met open keuken en een terras. De woningen op de begane grond hebben allemaal 2 slaapkamers, een groot terras en een tuin aan de voor-en achterzijde. De appartementen op de eerste verdieping, met 3 slaapkamers en 3 badkamers, zijn verdeeld over twee verdiepingen en sommige zijn voorzien van een privésolarium. Allen beschikken ze over een ondergrondse autostaanplaats en berging.

Een gemeenschappelijke ruimte met een groot zwembad, omgeven door groene zones en natuurlijke vegetatie, maakt dit een exclusieve paradijselijke omgeving.

De urbanisatie in mediterrane stijl heeft de fantastische 18-holes golfbaan 'Serena Golf', een driving range en een clubhuis in de buurt, waar kan genoten worden van een aangenaam diner met uitzicht op zee. Verder is er ook een uitgebreid netwerk van fiets-en wandelpaden. Het project wordt omringd door vele plaatselijke voorzieningen, waaronder bars, restaurants, supermarkten, sport-en vrijetijdsfaciliteiten, natuuractiviteiten en winkelcentra.

Los Alcázares heeft meer dan zeven kilometer strand, is een goed bewaard gebleven stad en is uitgerust met winkelcentra, sportcentra en zwembaden. Het oude vissersdorp aan de kust heeft zich dankzij het toerisme ontwikkeld en is de ideale plek geworden om van een vakantie te genieten of zelfs het hele jaar door te wonen.

De prijzen hieronder zijn de vanaf prijzen voor een appartement met 2 of 3 slaapkamers. 

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Keuze uit 2 of 3 slaapkamers
Ondergrondse autostaanplaats en berging
Gemeenschappelijk zwembad
Slechts 1 kilometer van het strand

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Garden Golf Víctor de Manuel - 3 Slaapkamers
Verdieping: -
3
2
95.38 m2
34.07 m²
- m2
€ 309.900
Garden Golf Víctor de Manuel - 2 Slaapkamers
Verdieping: -
2
2
76.22 m2
15.75 m²
49.24 m2
€ 274.900

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder