Villa Kinita

Costa Calida
1 beschikbare units
Vanaf € 352.900
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Villa's Kinita zijn gelegen in Sucina, een typisch Spaans dorp op slechts een paar kilometer van de stranden van de Mar Menor, Costa Calida. Het dorp heeft de laatste jaren een uitgebreide ontwikkeling gekend waardoor het nu aangenaam wonen is met alle faciliteiten vlakbij. De luchthaven van Murcia ligt op slechts 25 kilometer afstand en via de snelweg AP-7 is de luchthaven van Alicante in 45 minuten te bereiken. Hoewel het een klein dorp is, zijn de faciliteiten gegroeid om te voldoen aan de behoeften van een groeiende bevolking en waar de ambachtelijke handel nog steeds springlevend is. Als je van golf houdt, heb je hier een ruime keuze aan golfbanen in de omgeving, waarvan de dichtstbijzijnde op slechts 4 kilometer afstand.

Villa's Kinita zijn woningen in een eigentijdse stijl, met een puur en elegant ontwerp en een verdeling gericht op het mediterrane licht dat het hele interieur van het huis binnendringt. Met open dagruimten waarin de keuken aansluit op de woonkamer, waardoor een aaneengesloten omgeving ontstaat die wordt begrensd door een centraal eiland, een ongelooflijke ruimte om elke dag van het ontbijt of een maaltijd te genieten. De woon-en eetkamer sluiten naadloos aan op het terras en het privaat zwembad, waardoor er één ruimte gecreëerd wordt.

De villa's hebben 3 slaapkamers, 2 badkamers en een buitentoilet nabij het zwembad. De hoofdslaapkamer is erg licht, met een ensuite badkamer, dressing en directe toegang tot het hoofdterras. Het ongelooflijke solarium maakt het uniek en ideaal om het hele jaar door van de zon te genieten.

De villa's zijn inclusief: 
- Pre-installatie fotovoltaïsche zonnepanelen
- Pre-installatie laadpunt voor elektrisch voertuig
- Pre-installatie airconditioning 
- Privaat zwembad
- Afgewerkte keuken inclusief elektrische toestellen: koelkast, kookplaat, dampkap, oven, microgolf, afwasmachine en wasmachine

De prijzen hieronder zijn de vanaf prijzen voor een villa met 3 slaapkamers. 

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Alles gelijkvloers
3 Slaapkamers
Privaat zwembad
Dakterras
Centrale ligging
Alle dagdagelijkse faciliteiten vlakbij

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Villa Kinita - 3 Slaapkamers
Verdieping: -
3
2
107 m2
82 m²
211 m2
€ 352.900

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder