Villa Alana

Costa Calida
1 beschikbare units
Vanaf € 1.222.208
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Treed binnen in de exclusieve Alana villa's op het bekroonde Santa Rosalia Lake & Life Resort. De 15 op maat gemaakte villa's liggen vlakbij het meer, met een adembenemend uitzicht op de kristalheldere lagune vanuit alle hoeken van de woning.

De villa's bieden een ruime oppervlakte van 365 verdeeld over 3 verdiepingen, inclusief een kelder van 183 . Met 3 slaapkamers, 3 afgewerkte badkamers en 2 aparte toiletten bieden deze woningen veel ruimte en comfort. De keukens zijn smaakvol ingericht en bekleed met de beste materialen, waaronder Bosch apparatuur van hoge kwaliteit. De villa's zijn uitgerust met tal van voorzieningen, zoals vloerverwarming, airconditioning en een domoticasysteem dat controle biedt over de temperatuur, verlichting en de rolluiken.

Buiten kan er genoten worden van het privaat zwembad in de tuin of het zwembad op het dakterras. De tuin is volledig afgewerkt, inclusief barbecue en heeft een automatisch irrigatiesysteem. Daarnaast is de kelder bekleed met gepolijst beton, met daarin een badkamer en een wasruimte. Er is ook nog de mogelijkheid om een lift en een buitenkeuken te voorzien. 

Santa Rosalía Lake & Life Resort, gelegen aan de Costa Cálida in Spanje, is een exclusief en bekroond resort dat luxe en natuur combineert. De grootste attractie van het resort is de prachtig aangelegde lagune, een oase van rust waar gasten kunnen zwemmen, kajakken en ontspannen op deze idyllische locatie met witte zandstranden, palmbomen en strandbars. Naast het meer heeft het resort uitgestrekte groene zones, ideaal voor wandelingen en fietstochten. Gasten kunnen gebruik maken van een scala aan voorzieningen en sportfaciliteiten, waaronder een zwembad, een spa, uitstekende restaurants, golfbanen, barbecueplaatsen en diverse sportvelden. Het resort organiseert regelmatig culturele en recreatieve evenementen, waardoor het een levendige en boeiende gemeenschap is. Met zijn ongeëvenaarde combinatie van luxe accommodatie, natuurlijke schoonheid en eersteklas faciliteiten is Santa Rosalía Lake & Life Resort de ideale bestemming in Spanje.

De prijzen hieronder zijn de vanaf prijzen voor een villa met 3 slaapkamers. 

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Exclusieve villa's met adembenemde vergezichten
3 Slaapkamers & 3 badkamers 
2 Zwembaden
Kelder
Centrale ligging
Luxe resort

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Villa Alana - 3 Slaapkamers
Verdieping: -
3
3
365 m2
58 m²
200 m2
€ 1.222.208

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder