Las Colinas Golf & Country Club - Lima Pelicano

Costa Blanca Zuid
1 beschikbare units
Vanaf € 2.060.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Villa Pelicano ligt op het domein 'Las Colinas Golf & Country Club'. Gelegen in Dehesa de Campoamor, Orihuela Costa in het zuidelijke deel van de Costa Blanca, Spanje. Het golfdomein is omgeven door een natuurreservaat, mediterrane bossen en fruitboomgaarden die een unieke, afgelegen en rustige omgeving creëren. Deze 24-uurs beveiligde community biedt een prachtige selectie van moderne appartementen en villa's. De golfbaan werd uitgeroepen tot Beste Golfbaan en Beste Villa Resort van Spanje. 
Op Las Colinas golf vindt men een wellness centrum, een sportclub, een supermarkt, en gastronomische restaurants alsook een uniek natuurreservaat met wandelroutes. 

De witte zandstranden van Cabo Roig, La Zenia, Mil Palmeras en Campoamor (met privé toegang tot de beachclub van Las Colinas 'WOW Beachclub') liggen op slechts 7 kilometer afstand, evenals het openlucht winkelcentrum 'Zenia Boulevard'. Torrevieja ligt op 9 kilometer. De prachtige stad Murcia kan op een halfuur bereikt worden en Alicante op 1 uur. De unieke zoutmeren, die een waar paradijs vormen voor flamingo's, en het natuurreservaat van La Mata liggen vlakbij.

Villa Pelicano is onderdeel van Comunidad Lima: de nieuwste, residentiële gemeenschap op Las Colinas Golf & Country Club. Een exclusieve selectie van luxe appartementen en villa’s, allemaal zuid-georiënteerd en met fenomenaal uitzicht over de omgeving en het mediterrane bos. 

Villa Pelicano is verdeeld over 2 niveaus en bestaat uit: 
- Gelijkvloerse verdieping: een inkomhal met vestiaire kast, een trap en gastentoilet. Daarnaast een ruime woon-en eetkamer, een open keuken met kookeiland en een berging. Verder bevindt zich hier de master bedroom met dressing en ensuite badkamer. Alle ruimtes hebben rechtstreekse toegang tot de mooi aangelegde tuin met mediterrane beplanting, het groot terras en het privaat zwembad. 
- De andere verdieping is voorzien van 3 slaapkamers met ieders een ensuite badkamer en 1 slaapkamer met dressing. Verder is hier nog een berging en een installatieruimte. 

Details van het project

Kenmerken

Troeven

2 niveaus
Uniek ontwerp
Privaat zwembad
Magnifieke vergezichten
Ideale ligging op het golfdomein

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Lima Pelicano - n°15
Verdieping: -
4
4
290 m2
142 m²
1544 m2
€ 2.060.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder