Villa Pebble

Costa Blanca Zuid
3 Slaapkamers
€ 2.365.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Villa Pebble ligt in de luxe omgeving van Las Colinas Golf & Country Club. Deze villa is verdeeld over 3 niveaus.
- Op de benedenverdieping is er een carport voor twee wagens en fietsen. Ze biedt ook een veelzijdige ruimte, die geschikt is voor een fitness of gezellige thuisbioscoop, een installatieruimte en een praktische wasruimte.
- De hoofdverdieping bestaat uit een mooie keuken en een woon-en eetkamer. Deze verdieping is ook voorzien van een ruime inkom, een lift die je van de benedenverdieping helemaal naar boven brengt en een gastentoilet. Alle hoeken van de woning hebben overdekte terrassen. Net buiten de woonkamer heb je een groot terras met het prachtige zwembad van 40 m². In het midden van de woonkamer heb je een plafond met dubbele hoogte, met uitzicht op een loopbrug die leidt naar de drie slaapkamers op de bovenste verdieping.
- De drie slaapkamers bevinden zich op de zuid-, oost-en westhoek. De hoofdslaapkamer is ontworpen met een aparte badkamer en een open ruimte die perfect zou zijn voor een kantoor of leeshoek.

Villa Pebble is voorzien van elektrische toestellen, airconditioning, luchtcirculatie, beveiliging en een domotica-systeem.

Las Colinas Golf & Country Club is een exclusief wooncomplex met een lage woondichtheid en gebouwd rond een bekroonde 18-holes golfbaan. Gelegen in een vallei omringd door heuvels en een natuurreservaat van beschermd land en bos. Las Colinas Golf & Country Club onderscheidt zich door zijn privacy, natuurlijke schoonheid, uitzonderlijke klimaat, extreem goede verbindingen over de weg, per trein en door de lucht en het behoud van de natuurlijke omgeving.

Het domein biedt een uitnodigend aanbod aan restaurants en recreatiemogelijkheden. Deze voorzieningen zijn geconcentreerd rond het Clubhuis; een groot gebouw in mediterrane stijl. Op slechts een klein eindje rijden ligt het zeer populaire winkelcentrum 'Zenia Boulevard'.

Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
3
Badkamers
4
Oppervlakte
332 m2
Terras
120 m²

Troeven

Uniek ontwerp
Centrale ligging op het exclusieve domein
Prachtige vergezichten
Schitterend privaat zwembad
Luxueuze afwerking

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder