Villa Infinity

Costa Blanca Noord
3 Slaapkamers
€ 2.788.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Villa Infinity, een woning met enorme afmetingen, is gelegen op een perceel van 1.338 m², in de exclusieve woonwijk Jazmines in de urbanisatie Cumbre del Sol. Een gebied dat alleen toegankelijk is voor eigenaren, waar zich vele luxe eigendommen bevinden. De Cumbre del Sol ligt in een unieke natuurlijke omgeving, beschermd door het Puig de la Llorença massief en het Granadella Natuurpark, met schilderachtige paden door de mediterrane vegetatie. De kustlijn met prachtige baaien, waaronder Cala del Moraig, met kristalhelder water en een unieke zeebodem, is ook vlakbij. In de omgeving bevinden zich ook de Internationale School Laude, de Lady Elizabeth School, Restaurant La Cumbre, Sportclub Cumbre del Sol, en in de buurt zijn er Michelin-sterrenrestaurants van topklasse, Golfclubs en Yachting Clubs, evenals alle diensten die u nodig heeft om er te wonen en er het hele jaar door te genieten. 

Villa Infinity is ontworpen voor plezier en ontspanning. Alle extra's van deze moderne luxe villa zijn te vinden op het perceel van meer dan 1.300 m². Villa Infinity heeft 3 slaapkamers, 5 badkamers en een parkeerplaats voor 4 wagens: 2 in een overdekte carport en 2 in de gesloten garage.

De master suite heeft een eigen badkamer, een grote kleedkamer en een terras van waarop je de Middellandse Zee in al zijn volheid kan bewonderen. De andere twee slaapkamers beschikken beiden over een ensuite badkamer en delen een prachtig terras. Verder is er nog een extra ruimte om een recreatiezone of bureau te creëren.

Op hetzelfde niveau vinden we de woonkamer en keuken die voorzien is van een kookeiland. Grote glazen ramen gaan over in het terras waar het infinity zwembad gelegen is.

De exclusiviteit van deze moderne villa ligt op de begane grond, gewijd aan de recreatie van het hele gezin. Je hebt een eigen fitnessruimte met badkamer en sauna en een unieke home cinema, allemaal vergezeld van een overdekt terras waar je kunt ontspannen. 

Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
3
Badkamers
5
Oppervlakte
770 m2

Troeven

Ruime, luxe villa
Sensationele vergezichten
Private urbanisatie 
Privaat infinity zwembad
Eigen inrichting mogelijk

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder