Villa Delfin

Costa Blanca Noord
3 Slaapkamers
€ 2.456.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

De luxe villa Delfin, met spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee, is gelegen op de top van Puig de la Llorençà in het wooncomplex Cumbre del Sol. 

De moderne architectuur, gebaseerd op rechte lijnen in combinatie met de mediterrane stijl, past perfect in de omgeving. Deze villa is volledig ontworpen om functionaliteit en comfort te verbeteren, zonder ook maar iets aan design in te boeten. De woning is omgeven door een grote tuin met inheemse planten en elementen, opvallend zijn de wanden van natuursteen.

Villa Delfin heeft een eigen parkeerplaats op de bovenverdieping voor maximaal twee wagens, aangezien de toegang tot de woning zich op dezelfde verdieping bevindt. Binnen vinden we twee slaapkamers met een eigen badkamer en terras. Op het gelijkvloers is de hoofdsuite van deze villa; een royale slaapkamer met een moderne inloopkast en privé badkamer.

De woning heeft een keuken met elektrische toestellen van topmerken en een groot kookeiland. De woonkamer biedt een warme sfeer dankzij de grote open ruimtes en het natuurlijke licht. De verdieping wordt afgesloten met een buitengewoon infinity zwembad en een terras van waarop uitgekeken wordt over de onmetelijkheid van de zee. Op hetzelfde terras is er eveneens een overdekte ruimte. De benedenverdieping biedt een lege ruimte die nog kan omgevormd worden tot een 4e slaapkamer, een bureau, een speelkamer, een fitnessruimte, een home cinema,… 

Villa Delfin is gelegen in de woonwijk Jazmines in de regio Cumbre del Sol. De wijk Jazmines bestaat uit een groep unieke moderne villa's met zuid-zuidwest oriëntatie. Ale woningen die zich hier bevinden genieten ook van alle faciliteiten van de gevestigde urbanisatie. Er is een winkelzone met een supermarkt, een kapper en een apotheek. Er zijn ook vele café’s en restaurants, een internationale school en een gevarieerd aanbod om sport te beoefenen: tennis-en padelbanen, wandelroutes, een paardensportcentrum, het strand en baaien met strandtentjes.

Tevens bieden Benitachell  en de toeristische gemeentes Javea (op een afstand van slechts 7 kilometer) en Teulada-Moraira (op slechts 4 kilometer), die een internationaal aanzien genieten, een keur van restaurants en mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. Op gelijke afstand bevinden zich eveneens de grootsteden Alicante en Valencia.

Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
3
Badkamers
4
Oppervlakte
709 m2

Troeven

Gelegen in een exlusieve woonwijk
Zuidwest oriëntatie
Tal van faciliteiten in de nabije omgeving
Moderne stijl
Spectaculaire vergezichten
Privaat zwembad

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder