Villa Karma

Costa Blanca Noord
3 Slaapkamers
€ 2.010.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Warmte, eenvoud en integratie zijn enkele kenmerken van Villa Karma. Een woning met moderne architectuur, die een rustige, gezellige esthetiek en natuursteen combineert met betegeling, witte gevels en het blauw van de zee.

De binnenindeling van deze moderne villa over drie verdiepingen zorgt dat er nog meer kan genoten worden van het uitzicht. Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers. Op de tussenverdieping bevindt zich de open woonruimte met keuken, woonkamer en eetkamer, die alleen wordt afgebakend door het meubilair en die uitkomt op het terras en het zwembad door middel van grote glazen schuiframen. Op deze manier worden de verschillende ruimtes geïntegreerd. Op de benedenverdieping vindt u een ruim overdekte terras en een unieke chill-outzone om te genieten van het schitterende vergezicht van deze woning.

Villa Karma is gelegen in de woonwijk Jazmines in de regio Cumbre del Sol. De wijk Jazmines bestaat uit een groep unieke moderne villa's met zuid-zuidwest oriëntatie. Ale woningen die zich hier bevinden genieten ook van alle faciliteiten van de gevestigde urbanisatie. Er is een winkelzone met een supermarkt, een kapper en een apotheek. Er zijn ook vele café’s en restaurants, een internationale school en een gevarieerd aanbod om sport te beoefenen: tennis-en padelbanen, wandelroutes, een paardensportcentrum, het strand en baaien met strandtentjes.

Tevens bieden Benitachell  en de toeristische gemeentes Javea (op een afstand van slechts 7 kilometer) en Teulada-Moraira (op slechts 4 kilometer), die een internationaal aanzien genieten, een keur van restaurants en mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. Op gelijke afstand bevinden zich eveneens de grootsteden Alicante en Valencia.

Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
3
Badkamers
3
Oppervlakte
469 m2

Troeven

Exlcusieve villa
Uniek design
Privaat zwembad
Magnifieke vergezichten
Centrale ligging

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder