Villa La Pinada 7

Costa Blanca Noord
4 Slaapkamers
€ 1.599.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

In een rustige residentiële wijk op minder dan 1 kilometer van het prachtige zandstrand van Moraira wordt deze luxe nieuwbouwvilla gebouwd, volledig op maat van de klant. De villa straalt exclusiviteit uit met haar open ruimtes, hoge kwaliteit materialen en prachtige inrichting met magnifieke detais.

Villa La Pinada 3 is verdeeld over 2 niveaus. Het gelijkvloers bestaat uit de inkomhal, een gastentoilet, een woonkamer met apart zit-en eetgedeelte, een keuken met kookeiland, een berging/wasruimte, 2 slaapkamers en 1 gastenbadkamer. De ganse eerste verdieping is verdeeld over 2 master slaapkamers met beiden een ensuite badkamer en 1 met dressing. Beide slaapkamers hebben een privaat terras. 
De tuin is ingericht met verschillende terrassen, een privaat zwembad, mediterrane beplanting en een carport. 

De mooie kustgemeente Moraira is zeer gekend en geliefd vanwege het brede culturele, recreatieve en gastronomische aanbod. Aangevuld met tal van sportmogelijkheden waaronder tennis, voetbal, squash, allerlei watersporten, bootverhuur, paardrijden, kartbanen,... Op slechts enkele minuten rijden van Moraira liggen eveneens 3 grote golfbanen. De steden Jávea en Calpe zijn ongeveer 20 minuten verwijderd, terwijl Benissa in 10 minuten te bereiken is. De internationale luchthaven van Alicante is op minder dan een uur rijden. 

Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
4
Badkamers
3
Oppervlakte
541.16 m2

Troeven

Uniek ontwerp
Luxueuze afwerking
Ideale ligging, 1 kilometer van het strand
Ruime slaapkamers
Privaat zwembad

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder