Residencia Arrecife

Costa del Sol
3 beschikbare units
Vanaf € 299.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Gelegen tussen Marbella en Sotogrande, naast Estepona, geniet Residencia Arrecife van een bevoorrechte locatie aan de Costa del Sol. Het nodigt je uit om deel te nemen aan het mediterrane leven en de karakteristieke vreugde van Zuid-Spanje.

Residencia Arrecife is een exclusief omheind complex met een spectaculair panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. Er is keuze uit appartementen met 1, 2, 3 of 4 slaapkamers, uit penthouses met uitzicht op zee, appartementen met ruime terrassen en gelijkvloers woningen met privé tuinen. Alle appartementen beschikken over een autostaanplaats en berging. 

De zuidoostelijke oriëntatie van het project en de grote ramen van iedere woning, zorgen niet alleen voor overvloedig natuurlijk licht gedurende een groot deel van de dag, maar bieden ook een ideaal klimaat op elk moment van het jaar. Voor het interieur is er gekozen voor high-end materialen van uitzonderlijke sterkte en veelzijdigheid, evenals de combinatie van andere exclusieve details zoals keuze uit topmerken, vloerverwarming in de hoofdbadkamer, designkeuken uitgerust met moderne apparatuur, evenals een innovatief thermisch en akoestisch isolatiesysteem en een geavanceerd aerothermisch systeem dat het energieverbruik met minstens 75% vermindert.

Het wooncomplex heeft twee indrukwekkende zwembaden met een overlopend design en nachtverlichting. Dit gebied wordt omringd door ruime tuinen, waar bewoners kunnen ontspannen, wandelen en genieten van een aangename en rustige sfeer. In deze gemeenschappelijke zones zijn ook duurzame oplossingen verwerkt, zoals energiebesparende LED-verlichtingssystemen. Daarnaast kan in de fitness de conditie op peil gehouden worden om daarna te ontspannen in de ontspanningsruimte. Verder is er ook nog een kinderspeeltuin.

De prijzen hieronder zijn voor een appartement met 2, 3 of 4 slaapkamers. 
De appartementen met 1 slaapkamer zijn reeds verkocht. 

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Keuze uit 1,2,3 of 4 slaapkamers
Centrale ligging
Slechts enkele meters van het strand
Exclusief afgewerkte appartementen 
Tal van faciliteiten op het domein

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Arrecife – 4 Slaapkamers
Verdieping: -
4
3
- m2
- m2
- m2
€ 575.000
Arrecife – 2 Slaapkamers
Verdieping: -
2
2
- m2
- m2
- m2
€ 299.000
Arrecife – 3 Slaapkamers
Verdieping: -
3
2
- m2
- m2
- m2
€ 398.500

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder