Residencia Lagoons Village

Costa Blanca Zuid
5 beschikbare units
Vanaf € 210.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Residencia Lagoons Village is gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving, tussen Lagunas de La Mata Natural Park en Laguna Rosa in Torrevieja, evenals Lo Albentosa natuurgebied, dat fantastische fiets-en wandelpaden biedt. De wegverbindingen zijn uitstekend: directe toegang tot de N-332, een paar minuten van de snelweg A-7 en op 40 minuten rijden van de internationale luchthaven Alicante-Elche. Het gebied biedt een breed scala aan diensten: winkelcentrum Habaneras, sportcentra, restaurants, winkels, lagere en middelbare scholen en zelfs de grootste markt in de omgeving die elke vrijdag plaatsvindt.

Op korte afstand vind je het strand van La Mata en het strand van Cabo Cervera, evenals de baaien van Higuera en La Zorra. Hier kan je deelnemen aan activiteiten zoals stand-up paddleboarden, surfen, jetskiën, flyboarden en parasailen. De haven van Torrevieja biedt eveneens watersporten zoals zeilen of roeien. Voor de golfers zijn er verschillende golfbanen in de buurt van Torrevieja: La Marquesa Golf, Vistabella Golf, La Finca Golf en Villamartín Golf.

De eerste fase van Residencia Lagoons Village, Laguna Rosa, zal 240 woningen van verschillende typen omvatten, waaronder appartementen, bungalows, geschakelde en vrijstaande villa’s met 1, 2 of 3 slaapkamers en 2 of 3 badkamers. De appartementen en bungalows op de gelijkvloerse verdieping hebben een tuin, terwijl die op de penthouses een solarium hebben. Alle woningen hebben natuurlijk daglicht en ruime kamers. De villa's hebben ook grote privé tuinen met de optie tot een privaat zwembad. Alle woningen zijn inclusief een autostaanplaats buiten en/of in de kelder en een berging.

Meer dan 15.200 aan gemeenschappelijke ruimtes zijn ideaal voor een gezonde levensstijl. De gemeenschappelijke ruimtes omvatten 2 zwembaden voor volwassenen, 2 kinderbaden, 2 verwarmde jacuzzi's, een kinderspeelplaats, jeu de boulesbanen en groene tuinzones met geurige planten, palmbomen, meren, fonteinen en paden. De meeste woningen liggen op het zuidoosten en zuidwesten en sommige bungalows liggen op het noordwesten. Daarnaast omvat het ook een sport-en recreatiecentrum, Lagoons Village Sport & Wellness Club, met zowel binnen-als buitenfaciliteiten.

De prijzen hieronder zijn de vanaf prijzen voor een appartement of geschakelde woning met 1, 2 of 3 slaapkamers. 

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Keuze uit appartementen, vrijstaande of geschakelde villa's
Keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers
Uniek, modern project
Allerlei faciliteiten waaronder zwembaden, jacuzzi's, tal van sportfaciliteiten,...
Inclusief autostaanplaats en berging

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Lagoons Village - Geschakelde villa
Verdieping: -
3
3
- m2
- m2
- m2
€ 478.000
Lagoons Village - 3 Slaapkamers
Verdieping: -
3
2
- m2
- m2
- m2
€ 289.000
Lagoons Village - 2 Slaapkamers
Verdieping: -
2
2
- m2
- m2
- m2
€ 249.000
Lagoons Village - 2 Slaapkamers
Verdieping: -
2
1
- m2
- m2
- m2
€ 241.000
Lagoons Village - 1 Slaapkamer
Verdieping: -
1
1
- m2
- m2
- m2
€ 210.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder