Villa Agatha

Costa Blanca Zuid
2 beschikbare units
Vanaf € 569.500
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Villa Agatha is een exclusieve ontwikkeling van villa’s, verdeeld over 2 verdiepingen, in Benimar, Rojales. Gelegen in de rustige en charmante zuidelijke regio van Alicante. Deze luxe woningen liggen nabij de ongerepte stranden van Guardamar del Segura aan de Costa Blanca Zuid en enkele prestigieuze golfbanen. Guardamar Beach wordt omringd door de natuur en is een paradijs aan de kust. Dit prachtige strand heeft meer dan 11 kilometer goudkleurig zand, kristalhelder mediterraan water en een pittoreske promenade met palmbomen.

In de buurt van dit project vind je een breed scala aan diensten en voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, supermarkten en medische centra, zodat al je behoeften binnen handbereik zijn. Bovendien beschikt Benimar over uitstekende vervoersverbindingen en toegang tot belangrijke wegen, waardoor lokale en nationale reizen gemakkelijk zijn.

Iedere villa biedt een woonoppervlakte van 135,23 m², met een terras van 37,80 m² en de optie om een solarium van 37,80 m² toe te voegen, waardoor er voldoende buitenruimte is om te genieten van het mediterrane klimaat. De woningen beschikken over privé zwembaden van 7 x 3 meter en liggen op percelen van 285 m² tot 364 m².

Met hun eigentijds ontwerp geven deze villa’s prioriteit aan comfort en elegantie, met vloerverwarming in de badkamers en afwerkingen van topkwaliteit. De doordachte lay-out en functies zorgen voor een modern en functioneel leven, met een hoge woonstandaard in een rustige en veilige omgeving.

De prijzen hieronder zijn de vanaf prijzen voor een villa met 3 slaapkamers en inclusief of optioneel dakterras.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Standaard 3 slaapkamers, mogelijkheden tot 5 slaapkamers
Met of zonder dakterras
Privaat zwembad
Sommige villa's beschikken over een kelder
Centrale ligging

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Villa Agatha - Inclusief dakterras
Verdieping: -
3
3
136.25 m2
37.8 m²
- m2
€ 569.500
Villa Agatha - Optioneel dakterras
Verdieping: -
3
3
136.25 m2
37.8 m²
- m2

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder