Villa El Portet 8

Costa Blanca Noord
4 Slaapkamers
€ 3.850.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Villa El Portet 8 is een prachtige moderne hightech luxe villa, gelegen in de bekende en gewilde woonwijk El Portet te Moraira. Dankzij de benijdenswaardige locatie biedt ze een adembenemend panoramisch uitzicht over de Middellandse Zee, de Peñón de Ifach en het landschap. Het prachtige oude centrum van Moraira, de haven en de paradijselijke zandstranden liggen op nauwelijks 5 minuten afstand. 

Toegang tot de villa is er vanaf de doodlopende weg omhoog. Vanaf de hoofdingang is er op de gelijkvloerse verdieping direct toegang tot de hal, waar de keuken, zit-en eetkamer en de woonkamer in één ruimte zijn ondergebracht. Vanuit de hal is er toegang tot de boven-en benedenverdieping via de trap of de lift. Vanuit het woongedeelte en de keuken kan er rechtstreeks naar het zwembad en de buitenruimte met barbecue gegaan worden.

De eerste verdieping is volledig is gewijd aan het slaapgedeelte en bestaat uit twee grote slaapkamers met dressing en volledig uitgeruste badkamers met prachtig uitzicht.

Op het gelijkvloers zijn er nog twee extra slaapkamers, beide met ensuite badkamers, een wasruimte en een afgesloten garage voor twee wagens.

Villa El Portet 8 heeft ook een spa ruimte die is voorbereid voor een sauna. Aan de overkant is er een enorme bioscoopzaal en een wijnkelder met bar en tafel voor evenementen.

Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
4
Badkamers
8
Oppervlakte
568 m2
Terras
455 m²

Troeven

Exclusieve villa in Moraira
Voorzien van een spa, cinema, wijnkelder,...
Groot privaat zwembad
Lift
Inpanding garage

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder