Villa Calpe 1

Costa Blanca Noord
4 Slaapkamers
€ 1.160.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Ontdek het toppunt van modern leven in de prestigieuze urbanisatie Canuta Ifach, Calpe. Genesteld in een van de meest rustige en gevestigde gebieden, biedt deze luxueuze villa niet alleen een adembenemend uitzicht op de azuurblauwe Middellandse Zee en de iconische Peñón de Ifach, maar ook een zorgvuldig ontworpen indeling die zowel comfort als elegantie maximaliseert.

De woning beslaat twee niveaus en is doordacht ontworpen. De begane grond voegt de woonkamer, eetkamer en keuken naadloos samen tot een harmonieuze open ruimte. Daarnaast is er een slaapkamer op deze verdieping met een eigen badkamer, perfect voor gasten of als een weelderige master suite.

Oplopend naar de bovenste verdieping vindt u nog drie ruime slaapkamers, die met zorg en precisie zijn ontworpen. Bij deze kamers horen twee goed uitgeruste badkamers, die gemak voor alle bewoners garanderen.

De exterieur van het huis is net zo boeiend. Zowel bewoners als gasten zullen naar het uitnodigende terras worden getrokken vanuit de keuken of de gecombineerde woon- en eetkamer. Deze buitenruimte is ideaal voor zowel ontspanning als entertainment, vooral met de toevoeging van een het zwembad. Duik erin, geniet van de zon en geniet van de luxueuze levensstijl die deze accommodatie biedt.

Locatie: Canuta Ifach, Calpe. Costa Blanca Noord.

Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
4
Badkamers
3
Oppervlakte
246 m2

Troeven

Privaat zwembad 3x12 m
Magnifiek zeezicht
552  bebouwd
Centrale ligging

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder