Villa Golden View II

Costa del Sol
1 beschikbare units
Vanaf € 506.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Golden View II is een fantastische residentiële ontwikkeling gelegen in de urbanisatie Bahía de Las Rocas, Manilva, nabij Sotogrande aan de Costa del Sol. Golden View II is goed verbonden met de internationale luchthaven van Málaga (1 uur), hogesnelheidstreinstation AVE (1 uur) en de luchthaven van Gibraltar (25 minuten). Het is een ideale uitvalsbasis om Andalusië te verkennen, met nabijgelegen plaatsen als Puerto Banús, Marbella, Jerez de la Frontera, Ronda, Malaga en Tanger. Golden View II biedt ook toegang tot de beste stranden van Tarifa en de naburige provincie Cádiz.

In de omgeving van Golden View II zijn er prachtige stranden zoals Punta Chullera en Tubalitas met lokale strandbars. Sotogrande is een internationaal polo-epicentrum en de thuisbasis van enkele van de beste golfbanen van Europa, waaronder Valderrama, Finca Cortesin en La Reserva Club. Er zijn ook golfbanen met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, zoals de Real Club van Sotogrande en de Alcaidesa golfbaan.

Golden View II heeft 16 geschakelde woningen met 3 slaapkamers. Ze hebben een totale bebouwde oppervlakte variërend van 123,66 m² tot 127,24 m² met kelders van 43,80 m² tot 45,08 m². Er zijn terrassen variërend van 36,97 m² tot 90,20 m², solariums variërend van 54,27 m² tot 54,67 m² en privé tuinen variërend van 16,39 m² tot 119,36 m².

Iedere woning heeft een eigen parkeerplaats voor twee auto's. U kunt ook genieten van de Golden View fase I gemeenschappelijke ruimtes, waaronder het grote zwembad, een paddel-tennisbaan en een kindergedeelte.

De prijzen hieronder zijn de vanaf prijzen voor een geschakelde woning met 3 slaapkamers. 

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Ruime, geschakelde woningen met 3 slaapkamers
Manilva, tussen Estepona en Sotogrande
Gemeenschappelijke zones met zwembad, paddel-tennisbaan, kindergedeelte,...
Centrale ligging met tal van dagdagelijkse voorzieningen 

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Villa Golden View II
Verdieping: -
3
2
167.46 m2
133.16 m²
16.39 m2
€ 506.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder