Villa Ocean 360

Costa del Sol
1 beschikbare units
Vanaf € 1.490.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Het concept van Ocean 360 is volledig uniek en legt de nadruk op het avant-gardistisch ontwerp, energie-efficiëntie en pure luxe, afgestemd op de eisen van de meest veeleisende klanten. Dit exclusieve project bestaat uit 6 geschakelde villa's, gelegen in Alborada, Benahavis, Costa del Sol. 

De villa's hebben een zuidoostelijke oriëntatie en genieten daardoor de hele dag van natuurlijk licht. Met kamerhoge ramen kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de zee en de adembenemende landschappen die een vredige en harmonieuze omgeving creëren. Het ontwerp van deze villa's is gericht op het bieden van een unieke luxe ervaring.

Villa Ocean 360 is een modern en innovatief project dat volledig op maat is gemaakt met villa's die variëren van 3 tot 5 slaapkamers. Deze villa's zijn uitgerust met een moderne glazen lift, een privaat zwembad, een spectaculair solarium en een garage met ruimte voor maximaal 4 voertuigen. Op de begane grond bieden de villa's een open design keuken en ontvangstruimte, met grote terrassen om buiten te leven. Op de eerste verdieping hebben de 3 slaapkamers een balkon. Het dak vormt een extra ruimte van waaruit kan worden genoten van een uitgestrekt landschap en adembenemende panoramische vergezichten.

Door strategisch geplaatste ramen komt er veel natuurlijk licht binnen in het souterrain. De huidige plattegronden van het souterrain bieden 2 slaapkamers en een grote bioscoopzaal, maar deze indeling kan naar wens worden aangepast en gepersonaliseerd. Iedere villa beschikt over airconditioning, een jacuzzi en barbeque op het solarium, vloerverwarming, ensuite badkamers en een infinity zwembad.

Op korte afstand bevindt zich de elegante Archers Golfclub, die diensten en exclusieve faciliteiten aanbiedt voor de bewoners, zoals een restaurant, bar en een volledig uitgeruste fitnessruimte. De tennis- en paddelbanen bevinden zich te midden van aangelegde tuinen. Alborada is de perfecte plek om te genieten van alle aspecten van een luxe levensstijl aan de Costa del Sol, met restaurants, winkels en golfbanen in de buurt.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Laatste villa beschikbaar
Centrale ligging
Privaat infinity zwembad
Panoramische vergezichten
Mogelijkheid tot home cinema en / of extra slaapkamers

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Villa Ocean 360 - n°1
Verdieping: -
3
3
317.96 m2
87.34 m²
37153 m2
€ 1.490.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder