Villa Seven Lakes - Santa Rosalia

Costa Calida
2 beschikbare units
Vanaf € 459.900
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Santa Rosalía Lake & Life Resort is een nieuw omheind resort met een groot aanbod van nieuwbouw villa's en appartementen. Perfect gelegen op slechts een steenworp afstand van Mar Menor Golf en een korte rit naar de zandstranden van de Mar Menor. Op het domein zijn verschillende faciliteiten aanwezig waaronder: 'La Reserva' met meer dan 4.000 verschillende bomen en planten, het iconische 'Crystal Lagoon': Europa's grootste kunstmatige meer met 8.000 m² strand, een beach club, restaurants, een fitnessruimte, een winkel, bars en tal van sportmogelijkheden zoals wandel-en fietspaden, Adventure Golf, Disc Golf, yoga, padel boarding, kajakken,... Santa Rosalía Lake and Life Resort is een intieme, gezellige plek waar u de drukte van de wereld achter u kunt laten. Met uitstekende voorzieningen is het een hele nieuwe wereld, op slechts 30 kilometer van de luchthaven van Murcia en 95 kilometer van de internationale luchthaven van Alicante.

De nieuwe villa's Seven Lakes beschikken over 3 grote slaapkamers met ingebouwde kasten en 3 stijlvolle badkamers (waarvan 2 ensuite). Vanuit de slaapkamers op de eerste verdieping is er ook toegang tot het terras, waar u kunt ontspannen en genieten van het uitzicht. De grootste slaapkamer heeft ook een ruim privéterras. Verder hebben de woningen een modern open ontwerp voor de belangrijkste woonruimte, deze bestaat uit een woon-en eetkamer en een moderne keuken (inclusief elektrische toestellen). Deze ruimte biedt rechtstreekse toegang tot het terras, de tuin, het privaat zwembad en de autostaanplaats.

Verder zijn de Seven Lakes villa's voorzien van een kelderverdieping van meer dan 80 m² met een patio van 10 m² en een grote open ruimte die nog kan ingericht worden naar persoonlijke voorkeuren zoals een extra slaapkamer, bioscoopzaal, fitness, kantoor, speelkamer,...

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Exclusief resort
Oneindig aanbod faciliteiten binnen het domein
Privaat zwembad
Mooie uitzichten
4 Kilometer van de Mar Menor

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Seven Lakes Carmen - n°10
Verdieping: -
3
3
218.95 m2
84.22 m²
56.59 m2
€ 459.900
Seven Lakes Alicia - n°1
Verdieping: -
3
3
218.79 m2
81.59 m²
137.72 m2
€ 629.900

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder