Residencia Tiara

Costa del Sol
1 beschikbare units
Vanaf € 859.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Het Tiara-project ligt harmonieus op de heuvels van Benahavis met uitzicht op de Middellandse Zee, op slechts 10 minuten van Marbella en Puerto Banus. Alle noodzakelijke diensten voor het dagelijks leven en een overvloed aan gastronomische en sportieve activiteiten zijn binnen handbereik. Pittoreske dorpjes, prestigieuze restaurants en bekende winkelcentra zijn dichtbij. Het complex ligt halverwege tussen de luchthavens van Malaga en Gibraltar en heeft een grote verscheidenheid aan golfbanen voor alle niveaus, waaronder La Quinta Golf & Country Club, naast het prestigieuze Westin La Quinta Golf Resort & Spa hotel.

Tiara huist 56 exclusieve appartementen, bestaande uit drie of vier slaapkamers, die allemaal een panoramisch uitzicht op zee bieden. De appartementen zijn verdeeld over 7 blokken, met slechts 2 woningen per verdieping om de exclusiviteit te benadrukken. Elke woning is exact zo ontworpen en doordacht om uw welzijn en comfort te allen tijde te waarborgen. De slaapkamers hebben elk een eigen badkamer en er is ook nog een extra badkamer voor de privacy van uw gasten.

Elke slaapkamer biedt directe toegang tot het terras, zodat u elke dag wakker kunt worden met een prachtig uitzicht op de Costa del Sol. Het terras van uw woning is de perfecte plek om te genieten van het mediterrane klimaat, of u nu wilt ontbijten met uitzicht op zee, een boek wilt lezen, of wilt ontspannen met uw gezin. De meeste terrassen zijn overdekt en de penthouses hebben een prachtige pergola.

De hoofdslaapkamer is voorzien van een handige dressing voor uw dagelijks comfort en gemak. De keukens in alle woningen van Tiara zijn volledig uitgerust met designmeubels en energiebesparende apparaten. U hoeft alleen nog maar uw eigen stijl toe te voegen en uw woning is klaar om in te wonen.

Tiara is een veilig en omheind wooncomplex op een uitzonderlijke locatie met 3 zwembaden, fitnessruimte, spa en co-working-ruimte. De gelaagde tuinen voegen het hele jaar door extra schoonheid toe. Exclusiviteit en welzijn gaan hand in hand in deze unieke omgeving van Benahavis, waar Tiara is ontworpen om aan de eisen van de meest veeleisende klant te voldoen.

De prijzen hieronder zijn de vanaf prijzen voor een appartement met 3 slaapkamers. 

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Slechts 10 minuten van Marbella en Puerto Banus
Keuze uit 3 of 4 slaapkamers
Uitzonderlijke locatie
3 Gemeenschappelijke zwembaden, fitness, spa,...

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Residencia Tiara
Verdieping: -
3
3
144.02 m2
55.3 m²
- m2
€ 859.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder