Residencia Emerald Greens

Costa del Sol
2 beschikbare units
Vanaf € 345.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Emerald Greens is gelegen op San Roque Club tussen Valderrama Golf en Royal Golf Club in Sotogrande, op 20 minuten rijden van Gibraltar airport. In de buurt zijn Sotogrande Marina, Sotogrande International College, winkelcentra en fijne stranden. Het terrein biedt uitzicht over de zee en de golfbaan "Old Course". San Roque Club is een privégebied naast Sotogrande Alto en heeft twee golfbanen.

Het ontwerp is gebaseerd op de exclusieve golfappartementen in de VS met villas die uitkijken op de golfbanen en voetgangersstraten.

Binnenpaden laten bewoners genieten van lange wandelingen in het platteland. Het resort heeft een toegangspoort die 24 uur per dag wordt bewaakt, perfect voor gezinnen om te genieten van exclusiviteit en veiligheid.

Emerald Greens is een exclusief woonproject met moderne en mediterrane stijl en biedt nieuwe appartementen en penthouses met 2 of 3 slaapkamers. Het project bestaat uit 80 appartementen verdeeld over 10 gebouwen met 3 verdiepingen, gegroepeerd in drie fasen rondom drie gemeenschappelijke zwembaden.

Elk gebouw heeft slechts 8 grote appartementen, verdeeld over begane grond, eerste verdieping en penthouse, met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers.

De woningen hebben hoogwaardige faciliteiten en bieden een open-plan leefomgeving met grote woonkamers die uitkomen op grote open terrassen, die volledig zijn geïntegreerd in de beboste omgeving van kurkeiken. De woningen hebben een efficiënte thermische en akoestische isolatie (energiecertificaat: B) en beschikken over vloertegels in groot formaat, grote ramen, airconditioning, verlichting in alle kamers en een keuken met elektrische apparaten.

De woningen zijn ontworpen met optimale zuidelijke ligging en prachtig uitzicht op de golfbaan en de zee. Het project biedt een groot gemeenschappelijk recreatiegebied van ongeveer drie voetbalvelden en een grote mediterrane privéweide waarvan de eigenaars kunnen genieten. De opleverdatum van fase 1 is september 2021 en van fase 2 juli 2023.

De prijzen hieronder zijn de vanaf prijzen voor een appartement met 2 of 3 slaapkamers.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Gelegen op San Roque Club
Uitzicht op golf en Middelandse Zee
3 gemeenschappelijke zwembaden
Slechts 8 appartementen per gebouw
24 uur per dag bewaking

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Residencia Emerald Greens - 3 slaapkamers
Verdieping: -
3
2
115.8 m2
27.75 m²
- m2
€ 435.000
Residencia Emerald Greens - 2 slaapkamers
Verdieping: -
2
2
98.25 m2
28.06 m²
- m2
€ 345.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder