Villa La Pinada 17-19

Costa Blanca Noord
4 Slaapkamers
€ 780.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Deze nieuwe halfopen villa's worden gebouwd in Moraira, een bergachtige omgeving aan de Costa Blanca Noord. Het strand, de zee, het centrum en de jachthaven van Moraira vind je allemaal op slechts 1 kilometer afstand van de woningen.

Moraira is een sfeervol en populair dorp waar je kunt genieten van gezellige drukte en een relaxte sfeer. In de omgeving speel je tennis of golf, vaar je op een jetski, ga je surfen, zeilen of duiken, of geniet je van de uitstekende gastronomie. Ook is er een wijngebied in de buurt. Langs de prachtige kust tussen Moraira en Calpe liggen allemaal kleine strandjes. Vanuit Moraira ben je met de auto in ongeveer 30 minuten in Calpe, en op 40 minuten in het bruisende Benidorm. Ten noorden, richting Jávea, zijn er eveneens veel leuke, kleine strandjes te vinden.

De woningen zijn verdeeld over 2 niveaus met op het gelijkvloers een woon-en eetkamer met open keuken, 2 slaapkamers en reeds 1 badkamer. Op de 1e verdieping zijn de overige 2 slaapkamers en badkamers en een ruim terras. 
De villa's ademen de wereld van Ibiza uit door het prachtige design en de inrichting. In de villa's geniet je volop van het buitenleven, met een loungehoek, een privaat zwembad en een buitenkeuken.


Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
4
Badkamers
3
Oppervlakte
265.31 m2

Troeven

Ideale ligging, slechts 800 meter van het strand
Vlakbij het centrum en de jachthaven van Moraira
Luxueus design met top afwerking
4 slaapkamers en 3 badkamers
Privaat zwembad

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder