Villa Adelfa 7

Costa Blanca Zuid
3 Slaapkamers
€ 1.750.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Deze exclusieve Adelfa 7 villa is gelegen op een van de meest aantrekkelijke percelen centraal op Las Colinas Golf & Country Club. Het golfresort ligt landinwaarts ten opzichte van Dehesa de Campoamor en is een 330 hectare grote vallei omgetoverd tot een klein paradijs. Het biedt enkele van de meest prestigieuze woningen aan het zuidelijke deel van de Costa Blanca, een 18 holes kampioenschap golfbaan (die binnen enkele jaren verschillende prijzen heeft gewonnen), wandelpaden om van het groen te genieten, sportmogelijkheden en nog veel meer. Aan faciliteiten ontbreekt werkelijk niets: 3 toprestaurants inclusief ontbijtbar, lokale supermarkt die 24/24 wordt aangevuld met verse producten, Sports & Health Club met fitness, Spa en zwembad, verschillende tennis-en padelterreinen en een exclusieve beachclub aan het strand.

Bij het binnen rijden op het perceel valt meteen het uniek design , de mooi aangelegde tuin en het privaat zwembad op. De villa is verdeeld over 2 niveaus. 

Gelijkvloers: 
Bij het betreden van de villa krijgt u het gevoel een loft binnen te komen. In de hal, van bijna 15 , vindt u een gastentoilet en een trap naar de kelder. Via de hal komt u terecht in een open woonkamer, eetkamer en keuken van meer dan 60 m² met aansluitend een bureau ruimte. Van hieruit is er rechstreekse toegang tot de verschillende terrassen en het privaat zwembad. De grote ramen naar de terrassen laten u genieten van het natuurlijke licht. De ramen kunnen helemaal in de muren worden geschoven, wat een bijzonder gevoel geeft tussen binnen en buiten.

Aan de andere kant vinden we de hoofdslaapkamer met dressing en ensuite badkamer en de overige 2 slaapkamers en gastenbadkamer. 

Kelder / garage: 
In de onderbouw bevinden zich een was-en bergruimte en de 3 badkamer. Deze ruimte kan gebruikt worden als garage (toegang via elektrische garagepoort) en verder naar eigen smaak en voorkeuren ingericht worden.

De villa is gebouwd met hoogwaardige materialen zoals Porcelanosa, Daikin, Noken, Siemens, Schuco en Air Zone.

Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
3
Badkamers
3
Oppervlakte
329 m2
Terras
162 m²

Troeven

Speciaal ontworpen villa
Exclusief domein
Onderbouw
Privaat zwembad
Luxueuze afwerking
Mooie vergezichten
Unieke ligging

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder