Residencia Lago di Como

Costa Blanca Zuid
2 beschikbare units
Vanaf € 339.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Residencia Lago di Como is een recent project met een fantastische ligging in Mil Palmeras. De prachtige zandstranden van Mil Palmeras en de Middellandse Zee liggen op slechts 300 meter afstand en op wandelafstand is er een breed scala aan leuke restaurants, cafés, tapasbars, scholen, gezondheidscentra, banken, winkels, sportfaciliteiten en supermarkten. Het belangrijkste winkelcentrum van de regio ‘Zenia Boulevard’ is 10 minuten rijden, net als verschillende golfbanen zoals Las Ramblas, Las Colinas of Lo Romero Golf.

Residencia Lago di Como bestaat uit 5 gebouwen met appartementen verdeeld over 5 verdiepingen; gelijkvloers appartementen met grote tuinen, appartementen op de verdiepingen met zonnige terrassen of penthouses met grote dakterrassen en een prachtig uitzicht. Alle woningen hebben een open concept indeling tussen de woonkamer en de keuken, 2 of 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. Vanuit de woonkamer en minstens 1 slaapkamer, afhankelijk van het type appartement, is er rechtstreekse toegang tot het terras. 

De appartementen zijn voorzien van automatische rolluiken in de woonkamer en de slaapkamers, pre-installatie airconditioning, doucheschermen in de badkamers, video-intercom, een wasruimte en elektrische keukentoestellen (oven, inductiekookplaat en dampkap). 

De urbanisatie zal zeer mooie groene zones en gemeenschappelijk zwembaden (waarvan 1 kinderbad) bieden, perfect om te genieten van het Mediterrane klimaat.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Tweedelijns zee, 300 meter van de kust
Levendige omgeving
Mooie uitzichten 
Keuze uit 2 of 3 slaapkamers
Gemeenschappelijk zwembad

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Lago di Como - n°4.2
Verdieping: 4
3
2
- m2
- m2
- m2
€ 409.000
Lago di Como - n°B1
Verdieping: 0
3
2
- m2
- m2
- m2
€ 339.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder