Villa Las Perlas

Costa Blanca Zuid
1 beschikbare units
Vanaf € 520.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Vlakbij het centrum van Benijofar worden deze vrijstaande villa’s Las Perlas gebouwd. Las Perlas zijn moderne villa’s met strakke lijnen, met een uniek ontwerp en een uitstekende oriëntatie. De woningen liggen dicht bij de hoofdstraat van Benijofar waardoor alle diensten op wandelafstand zijn: bars, restaurants, banken, apotheek, medisch centrum, school,… Door de bevoorrechte ligging hebben de villa's een prachtig uitzicht op de Sierra de Callosa en de sinaasappel-en citroentuinen van de Vega Baja. Op enkele minuten rijden bevinden zich de stranden van Guardamar del Segura, maar ook Torrevieja stad, de stranden van Torrevieja en Orihuela Costa en een waterpretpark zijn op korte afstand van de villa’s. Verder ligt Benijofar dicht bij de snelweg AP7, waardoor de luchthaven van Alicante (El Altet - 36 kilometer) en die van Murcia (Corvera - 40 kilometer) gemakkelijk te bereiken zijn.

Las Perlas is een nieuw project van moderne villa's met een privaat zwembad, een luxueuze goed onderhouden tuin met irrigatiesysteem en een solarium met prachtig uitzicht op het dak. Er is keuze uit 2 typen villa’s gebouwd op 1 of 2 niveaus met beiden een solarium.
- Villa Cassia: verdeeld over 2 verdiepingen met helemaal boven nog een solarium. Op het gelijkvloers zijn er reeds 2 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer en open keuken. Op de eerste verdieping is er nog 1 slaapkamer en 1 badkamer.
- Villa Aloe: volledig op het gelijkvloers gelegen (1 niveau) met bovenaan een solarium. Deze villa beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, een woon-en eetkamer en een open keuken.

De villa’s worden opgeleverd met:
- Ingebouwde kasten in de slaapkamers
- Automatische rolluiken
- Aangelegde tuin
- Privaat zwembad
- Autostaanplaats
- Solarium
- Vloerverwarming in de badkamers

De prijzen hieronder zijn de 'vanaf prijzen' voor een villa met 3 slaapkamers. De villa's kunnen volledig afgewerkt worden naar de wensen van de klant.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

 Residentiële wijk
Groene omgeving
 Nabij faciliteiten en voorzieningen
 Privaat zwembad
 Keuze uit 2 modellen

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Villa Las Perlas
Verdieping: -
3
2
120 m2
- m2
450 m2
€ 520.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder