Villa Campoamor

Costa Blanca Zuid
5 Slaapkamers
€ 1.040.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Villa Campoamor is een schitterende vrijstaande villa op een perceel van 860 m², op een fantastische locatie op slechts 700 meter van de prachtige zandstranden en jachthaven van Campoamor. Vanaf deze geweldige locatie kan er geprofiteerd worden van de faciliteiten die de regio te bieden heeft waaronder verschillende 18- holes golfbanen, het winkelcentrum Zenia Boulevard, tal van restaurants die een breed scala van internationale keukens maar ook heerlijke tapas serveren en de mooie Blauwe Vlag stranden die langs de hele kustlijn te vinden zijn. Op wandelafstand is er een kleine supermarkt, verschillende restaurants en bars, een bank, een sportcentrum met padelveld en een kapper.

De villa heeft een oppervlakte van 256 m² en beschikt over 5 slaapkamers, 4 badkamers en is verdeeld over 2 verdiepingen:
- Het gelijkvloers beschikt over een ruime woon-en eetkamer met apart zit-en eetgedeelte, een grote open keuken met bijkeuken, een eerste slaapkamer en reeds 1 badkamer. Langs buiten zijn er 1 badkamer en 1 berging te bereiken.
- Op de eerste verdieping zijn de overige 4 slaapkamers, 2 badkamers en een groot terras.

Villa Campoamor heeft verschillende terrassen met verschillende oriëntaties en een ruime overdekte veranda die rondom het huis loopt, van de voordeur tot aan de woonkamer en keuken. Het grote perceel biedt ruimte voor een mooi aangelegde tuin, een privaat zwembad met ingebouwde jacuzzi en een eigen autostaanplaats met ruimte voor minstens 2 wagens.

Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
5
Badkamers
4
Oppervlakte
256.17 m2

Troeven

 Ruime, exclusieve villa
 Praktische woonindeling
 Slechts 700 meter van de Middellandse Zee
 Privaat zwembad met jacuzzi
Mediterrane tuin

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder