Villa Aura

Costa Blanca Noord
4 Slaapkamers
€ 1.913.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

In de Sierra de Altea, met een 360° uitzicht op de zee en de skyline van Benidorm, ligt Villa Aura. Villa Aura is een nieuw te bouwen vrijstaande villa, die geavanceerde technologieën, comfortabele interieurs en energiezuinige materialen combineert met een perfect ontwerp. De architectuur, met moderne en functionele lijnen, streeft ernaar de ruimtes te laten ademen en open te stellen naar het grote terras en het privaat zwembad.

Villa Aura wordt gebouwd op drie verdiepingen waarbij de toegang is via het hoogste niveau. Hier bevinden zich de garage en de inkomhal van het huis, uitgerust met een lift, zodat de verplaatsing tussen de niveaus comfortabel verloopt. De middelste verdieping beschikt over 3 slaapkamers, allen met ensuite badkamers en toegang tot het terras om meteen van de Middellandse Zee te kunnen genieten. Op het gelijkvloers is de vierde slaapkamer van deze villa, ook met directe toegang tot het terras en het daggedeelte; een grote open woonkamer die is verbonden met de keuken, het terras en het privaat zwembad.

Villa Aura is veel meer dan een prachtige woning aan de Middellandse Zee. Het is een efficiënte villa uitgerust met een verwarmingssysteem, airconditioning, installatie van fotovoltaïsche panelen, oplaadpunt voor elektrische wagens en domoticasysteem om altijd verbonden te zijn met uw huis.

Villa Aura maakt deel uit van het gesloten wooncomplex Azure Altea Homes. Het is alleen toegankelijk voor eigenaren met een gemeenschappelijke beveiligingsdienst voor toegang. Op een ongeloofelijke locatie quasi naast Altea Golf Club en vlakbij Altea la Vella. Op slechts 55 kilometer van Alicante en 130 kilometer van Valencia stad, met beiden een internationale luchthaven. De 8 kilometer lange kustlijn, van Albir tot Mascarat, is ideaal om allerlei watersporten te beoefenen.

Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
4
Badkamers
6
Oppervlakte
505 m2

Troeven

 Luxueuze villa met zicht op zee
 Privaat zwembad
 Slechts 7 kilometer van het strand
Tal van steden in de omgeving zoals Javea, Moraira, Calpe, Benidorm,…
 Lift

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder