Villa Aqua

Costa Blanca Noord
3 Slaapkamers
€ 1.871.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Villa Aqua maakt deel uit van residentie Magnolias, gevestigd aan de Cumbre del Sol. Alle woningen in deze gevestigde urbanisatie genieten van allerlei diensten zoals:
- Een winkelcentrum met supermarkt, kapsalon, apotheek, bars en restaurants.
- De internationale school Lady Elizabeth School
- Een breed scala aan sportfaciliteiten met tennis-en paddlebanen, wandelpaden en een manege
- Moraig Beach met verschillende strandbars
- De prachtige en charmante baaien Llebeig en Los Tiestos
- Alle restaurants en vrijetijdsvoorzieningen van Benitachell en de steden Javea (op slechts 7 kilometer) en Teulada-Moraira (op slechts 4 kilometer)
- De internationale luchthavens van Alicante en Valencia

De woonwijk bestaat uit percelen, die prachtige uitzichten op de Cabo de La Nao (Jávea), de Peñón de Ifach, de Sierra de Bernia, de Sierra de Aitana, de Balearen en natuurlijk de Middellandse Zee bieden en over een zuid-zuidwest oriëntatie beschikken. Een omgeving waar luxe de bovenhand heeft, met een zeer zorgvuldig ontworpen infrastructuur en landschapsarchitectuur, met natuurstenen muren, brede wegen, aangelegde zones, designer verlichting, veiligheid en prive-toegang voor de eigenaars met toegangscontrole. Een luxe project met een indrukwekkend uitzicht op de Middellandse Zee en de skyline van de kustplaatsen Jávea, Moraira, Calpe, Benidorm, Altea,... een uniek uitzicht van de Costa Blanca Noord.

Als er één villa is die opvalt door zijn ontwerp en de open ruimtes met zicht op zee, dan is het villa Aqua. De bovenste verdieping herbergt het hele huis, wat voor extra comfort zorgt. Het nachtgedeelte bestaat uit 3 slaapkamers met 3 ensuite badkamers, allen badend in natuurlijk licht met veel privacy ten opzichte van de daggedeelten. De woonkamer, eetkamer en keuken zijn rechtstreeks verbonden met buiten, dankzij het gebruik van grote glazen schuiframen. Het terras van meer dan 70 m² wordt gedomineerd door een infinity zwembad. De villa wordt afgewerkt met een multifunctionele kelder met twee veranda's en een garage. De geometrische vormen die de buitenstructuur afbakenen, zijn bekleed met glas en natuurstenen platen in een grijze kleur, die contrasteert met het wit van de voorgevel. De kubus die het terras van de hoofdslaapkamer vormt, springt in het oog en kijkt direct uit op zee.

Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
3
Badkamers
4
Oppervlakte
615 m2

Troeven

Unieke woonwijk
Alle faciliteiten en diensten bij de hand
Privaat infinity zwembad
Luxe afwerking en materialen 
Exclusief ontwerp

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder