Villa Balance - Altaona Golf

Costa Calida
1 beschikbare units
Vanaf € 442.500
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Altaona Golf & Country Village is een beveiligde 18 holes golfbaan. Gelegen aan de voet van het prachtige natuurpark Sierra de Carrascoy, in de provincie Murcia (Costa Calida), op ongeveer 15 minuten van de gelijknamige historische stad en op 20 minuten van de kust. De Costa Calida kent een uniek en gezond klimaat dat de ideale omstandigheden biedt om het hele jaar door buiten te leven en te genieten van activiteiten zoals golf, wandelen, vissen, watersport en vele andere sporten.

Het resort is zeer ruim opgezet en voelt aan als een uitgestrekte woonwijk met vele andere voorzieningen, zoals een winkelcentrum, tennis-, paddlebanen en een basketbalveld. Altaona is momenteel volledig in opbouw met een nieuw winkelcentrum, winkels, bars en restaurants, allemaal onlangs afgewerkt of in de buurt van voltooiing. Er wordt geïnvesteerd in bestaande groenzones, onderhoud en aanleg van wandelpaden en straten, inclusief de aanleg van diverse speelplaatsen. De bouwwerkzaamheden zullen de karakteristieke Parador van het resort nieuw leven inblazen; momenteel worden plannen uitgewerkt voor een hotel naast het bestaande winkelcentrum in samenwerking met een bekende hotelgroep.

De L-vorige afmetingen van de Balance villa’s bieden niet alleen een praktische indeling, maar ook maximale privacy ten opzichte van de buren. De woningen zijn voorzien van grote kamers met veel kastruimte, zorgvuldig ontworpen om een maximaal comfort te garanderen. Bovendien waarborgt het unieke, innovatieve bouwsysteem SISMO dat de villa’s een zeer hoge energie-efficiëntie hebben en een hoge akoestische en thermische isolatie (koude en warmte).

De woningen zijn omgeven door grote, groene zones en geven direct toegang tot de achterliggende bergpaden. Vanuit de ruime, zonnige, op het zuiden gelegen tuinen kan rustig genoten worden van de schoonheid van de omringende natuur. De terrassen zorgen dan weer voor eindeloze uitzichten over het golfresort, de meren en de uitgestrekte omgeving. Dankzij de grote ramen kan in de hele woning van het uitzicht worden genoten. Bovendien is de aangelegde tuin vanuit verschillende kamers toegankelijk.

De gedeeltelijk uit natuursteen opgetrokken muren geven de villa’s een authentiek en warm karakter en zorgen ervoor dat ze opgaan in het achterliggende bergachtige landschap. Zelfs de daken zijn zo ontworpen dat, waar u ook kijkt, het geheel er groen uitziet door middel van de inheemse planten die op de daken worden geplaatst.

Villa Balance is volledig op het gelijkvloers gelegen en voorzien van een inkomhal, een ruime woon-en eetkamer met open keuken, een berging / wasruimte, een gastentoilet, 2 gastenslaapkamers met gedeelde badkamer en een hoofdslaapkamer met dressing en ensuite badkamer. Buiten bevindt zich een mooi aangelegde tuin met terras, privaat zwembad en autostaanplaats voor 2 wagens.

De villa’s worden opgeleverd met:
- Keukentoestellen (spoelbak met mengkraan, dampkap, elektrische inductiekookplaat en boiler in de wasruimte)
- Uitgeruste badkamers met meubel, spiegel en douchescherm
- Zonnepanelen
- Vloerverwarming in de woonkamer en badkamers
- Airconditioning
- USB-aansluitingen in alle slaapkamers
- Video-intercomsysteem
- LED-verlichting geïntegreerd in de plafonds (binnen en buiten)
- Privé zwembaden van 6 x 3 m of 8 x 4 m

Daarnaast zijn er nog tal van extra’s mogelijk in iedere villa.

Het onderhoud van het privaat zwembad en de gemeenschappelijke en privé tuinen zal worden uitgevoerd door de gemeenschap van eigenaren met het idee om de tuinen altijd in perfecte staat te houden. Voor de irrigatie van de tuinen zal het regenwater op de daken van iedere villa worden opgevangen en naar een gemeenschappelijke tank worden geleid van waaruit een gecentraliseerd druppelirrigatiesysteem wordt opgezet.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Rustige, groene omgeving
Nabij de steden Murcia en Cartagena
Faciliteiten op het resort
Vrijstaande villa
Privaat zwembad
Alles gelijkvloers
Mogelijkheid tot uitbreiding villa

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Villa Balance - 3 Slaapkamers
Verdieping: -
3
2
127.6 m2
31.3 m²
- m2
€ 442.500

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder