Residencia Roqueta

Costa Blanca Zuid
3 beschikbare units
Vanaf € 300.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Residencia Roqueta is een nieuw appartementsgebouw in een wijk in Guardamar del Segura. Het complex bestaat uit 12 appartementen, met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers, verdeeld over 4 verdiepingen. Het gebouw beschikt op het gelijkvloers over een Spa-zone met jacuzzi, commerciële ruimtes en ondergronds is er een parking voorzien. De woon-en eetkamer, met open keuken, staat in verbinding met het ruime terras. De hoofdslaapkamer met ensuite badkamer heeft eveneens rechtstreekse toegang tot het terras. Alle appartementen beschikken over een berging en de penthouses nog over een solarium op de bovenste verdieping. Een ondergrondse autostaanplaats kan afzonderlijk bij aangekocht worden.

Residencia La Roqueta ligt in Guardamar del Segura op slechts 500 meter van het strand. Guardamar is een kustgemeente ten zuiden van Alicante met het grootste aantal kilometers strand van de hele Costa Blanca Zuid. De stad beschikt niet alleen over onovertroffen zandstranden aan de Middellandse Zee, maar ook over ruime groenzones, een ruim aanbod aan diensten en tal van recreatiemogelijkheden. Vanaf de appartementen zijn er op wandelafstand allerlei diensten zoals traditionele restaurants en bars, vrijetijdsvoorzieningen, boutiques, gezondheidscentra, apotheken, banken en een supermarkt.

Guardamar del Segura heeft uitstekende verbindingen met de omliggende gemeenten, zoals Orihuela, Torrevieja en Santa Pola. Op minder dan vijf kilometer afstand is er toegang tot de snelweg AP-7, waarmee u de internationale luchthaven van Alicante in minder dan 30 minuten met de auto kunt bereiken.

De prijzen hieronder zijn de ‘vanaf prijzen’ voor een appartement met 2 of 3 slaapkamers.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

 Keuze uit 2 of 3 slaapkamers 
 Gemeenschappelijk zwembad 
 Berging en optioneel autostaanplaats
 Slechts 500 meter van de Middellandse Zee 
Centrale ligging

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Residencia Roqueta - 3e V
Verdieping: 0.3
3
2
99.2 m2
9 m²
- m2
€ 317.950
Residencia Roqueta - 2e V
Verdieping: 2
3
2
101.4 m2
8.6 m²
- m2
€ 305.000
Residencia Roqueta - 1e V
Verdieping: 1
3
2
99.2 m2
19.65 m²
- m2
€ 300.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder