Residencia Calaceite

Costa del Sol
2 beschikbare units
Vanaf € 300.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Residencia Calaceite is een nieuwbouw wooncomplex, bestaande uit appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers met fantastische uitzichten op de Middellandse Zee, in een unieke wijk aan de kust van Nerja. De optimale kamerverdeling, de integratie van de keukens, de ruimtelijkheid, de kwaliteit van de materialen, de lichtinval,… alles is perfect ontworpen om de meest optimale woonomgeving te creëren.

Het project bestaat uit 3 verschillende blokken met in totaal 131 appartementen van 1, 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers, met garage en berging. De woningen op het gelijkvloers hebben een privé tuin met directe toegang tot het zwembad. Uitzicht op zee en grote buitenruimtes zijn gemeenschappelijke kenmerken van alle woningen in Residencia Calaceite.

Functionele keukens met fijne lijnen en elegante materialen. Voor een totaal comfort, worden de keukens volledig uitgerust opgeleverd met de volgende elektrische toestellen: kookplaat, oven, dampkap, ijskast, wasmachine en afwasmachine. In de badkamers en toiletten bestaan de wanden uit grote keramische tegels in verschillende combinaties. Ze worden voorzien van meubels, spiegels en doucheschermen.

Residencia Calaceite staat volledig in teken van genieten en ontspannen aan de Middellandse Zee. De gemeenschappelijke zones bestaan uit grote tuinen, een zwembad voor volwassenen, een kinderzwembad en een buiten fitness.

De residentie staat in perfecte verbinding met de nabijgelegen steden Torrox Costa en Nerja, in het hart van de oostkust van Malaga, Costa del Sol. De omgeving heeft een bijzondere charme. Niet alleen vanwege zijn idyllische stranden, maar ook vanwege zijn traditionele commerciële aanbod, een ruim en gevarieerd gastronomisch aanbod, fiets-en wandelroutes door het binnenland, allerlei sportactiviteiten, tal van golfbanen en jachthavens. Dit alles op minder dan 15 minuten rijden van het complex.

Residencia Calaceite ligt op een natuurlijk uitkijkpunt, aan de kust zelf, met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en op wandelafstand van alles wat u nodig heeft om comfortabel te leven. De meest charmante Spaanse stad, Nerja, ligt op slechts 5 minuten rijden, waar u kunt genieten van allerlei diensten en zijn beroemde stranden met kristalhelder water. De beroemde paradijselijke baaien strekken zich uit langs de meer dan 13 kilometer lange kustlijn.

In dit bevoorrechte gebied van Andalusië maakt genieten van het buitenleven en de zon deel uit van een bijzondere manier van leven. De residentie is hier dan ook volledig op voorzien en alle appartementen bieden dan ook prachtige terrassen, die zich uitstrekken vanuit de woon-en eetkamer, met magnifieke vergezichten, wat een heerlijk gevoel van ruimte en vrijheid geeft.

De prijzen hieronder zijn de ‘vanaf prijzen’ voor een appartement met 2 slaapkamers.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Uitgestrekte terrassen
Fantastisch uitzicht op zee
Volledig ingerichte keukens met elektrische toestellen
Grote gemeenschappelijke ruimtes
Geïnstalleerde airconditioning

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Residencia Calaceite - 3 Slaapkamers
Verdieping: 0.0
3
2
92.75 m2
24.83 m²
- m2
€ 310.000
Residencia Calaceite - 2 Slaapkamers
Verdieping: 0.0
2
1
71.35 m2
28.31 m²
- m2
€ 300.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder