Residencia Arenales

Costa Blanca Zuid
2 beschikbare units
Vanaf € 290.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Residencia Arenales ligt dicht bij de stranden van Arenales del Sol, Carabassi en de Clot de Galvany, een beschermd natuurgebied. Een wooncomplex van slechts 27 appartementen met een prachtig uitzicht op het centrale plein met tuinen, gemeenschappelijke zwembaden en jacuzzi's, alsook een kinderspeelplaats. De appartementen, met 2 of 3 slaapkamers, zijn voorzien van grote terrassen en lichte kamers. De woningen beschikken eveneens over een ondergrondse bergruimte en autostaanplaats. Afgewerkt met uitstekende kwaliteiten en pre-installatie van airconditioning.

Het strand Arenales del Sol ligt op slechts 600 meter afstand, met 7 kilometer kustlijn om te verkennen tussen de stranden van Altet en Carabassí. Geniet van de natuurlijke schoonheid door te wandelen langs de routes die ontworpen zijn om de magie van dit unieke kustmoeras te ontdekken. De urbanisatie wordt omringd door allerlei diensten die het hele jaar door geopend zijn. Er zijn verschillende winkelgebieden in de omgeving met een verscheidenheid aan etablissementen als bars en restaurants. Dankzij de nabijheid van de stad Alicante kan er genoten worden van alle diensten die een grootstad te bieden heeft.

Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de verschillende golfbanen die in de provincie te vinden zijn, zoals Alicante Golf, Alenda Golf en El Plantío Golf. Maar ook Las Colinas Golf & Country Club, La Finca Golf en Villamartin Golf. De grote verscheidenheid en de kwaliteit van hun voorzieningen maken ze tot een ideale optie voor liefhebbers van deze sport die ook het hele jaar door van het warme klimaat willen genieten.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Centrale ligging
Slechts 10 minuten van Alicante luchthaven
Op 15 minuten van Alicante stad
Centraal plein met faciliteiten
Slechts 600 meter van het strand

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Arenales appartement - n°26
Verdieping: 0.6
2
2
86 m2
25 m²
- m2
€ 290.000
Arenales appartement - n°25
Verdieping: 0.6
2
2
86 m2
27 m²
- m2
€ 303.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder