Villa Sidi

Costa Blanca Noord
1 beschikbare units
Vanaf € 1.975.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Villa Sidi is een unieke residentiële ontwikkeling met een luxueuze ligging bestaande uit 2 vrijstaande villa’s die zich onderscheiden door hun comfort en privacy. De vrijstaande eengezinswoningen zijn verdeeld over 3 niveaus: het gelijkvloers, 1e verdieping en een garage met ruimte voor 3 wagens en zijn voorzien van een tuin met privaat zwembad en een lift naar alle verdiepingen. Uitstekende afwerkingen van hoge kwaliteit met de mogelijkheid tot personalisatie en prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

Het strand van San Juan, dat de blauwe vlag heeft gekregen, beschikt over een zone met ligstoelen en parasols en ook over tal van sportfaciliteiten: van beachvolleybalvelden en minivoetbaldoelen tot ruimtes voor windsurfen, skateverhuur en watersportactiviteiten. De lange promenade is de perfecte plek voor hardlopers die kunnen genieten van een mooie loop aan zee. Ook de kinderen halen hun hart hier op, met kinderspeelplaatsen, glijbanen, schommels en hutten direct aan het zand. Anderzijds bieden de inhammen van El Cabo de Las Huertas een landschap van grote schoonheid en zijn ze de perfecte plaats om te snorkelen en te duiken.

Vanuit deze regio is er een zeer goede toegang tot het stadscentrum met een grote verscheidenheid aan diensten, zoals openbaar vervoer, gezondheidscentra, onderwijscentra, supermarkten, evenals recreatieve en gastronomische diensten. Gelegen op 8 kilometer van het centrum van Alicante, is het de perfecte plaats om zich te vestigen of om uw tweede verblijf aan het strand te hebben. Op iets meer dan een kilometer van Playa de San Juan ligt de Alicante Golf Club, die een eigen winkelcentrum heeft met gastronomische, vrijetijds-, gezondheids- en wellnessdiensten. De golfbaan van Bonalba, in de buurt van de stad Mutxamel, ligt ook op slechts enkele kilometers afstand.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Exclusieve, vrijstaande villa’s
Garage, berging, lift,…
Vlakbij het strand
Tal van vrijetijd-en sportmogelijkheden
Alicante centrum op korte afstand

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Villa Sidi - F2 n°152
Verdieping: -
3
3
188 m2
82 m²
184 m2
€ 1.975.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder