Residencia Dunique

Costa del Sol
3 beschikbare units
Vanaf € 2.200.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Residencia Dunique is in alle opzichten een uniek en ongeëvenaard project. Gelegen aan het strand in Las Chapas, Marbella, op een van de laatste beschikbare percelen aan de kust. Residencia Dunique biedt 96 ruime appartementen en geschakelde woningen met uitzonderlijke kwaliteiten, evenals spectaculaire gemeenschappelijke ruimtes. Dit innovatieve project wil zijn toekomstige eigenaars een nieuwe ervaring van wonen aan het strand bieden door hen te laten genieten van verfijnde ervaringen.

Residencia Dunique ligt 8 kilometer ten oosten van het stadscentrum van Marbella met zijn gevarieerde gastronomische, culturele en vrijetijdsaanbod, in de beroemde wijk Las Chapas. Deze rustige en residentiële wijk onderscheidt zich door zijn kustlijn, die de mooiste en bekendste stranden van Marbella heeft, alsook de talrijk aanwezige strandbars, restaurants en modieuze beachclubs. Bovendien biedt de bevoorrechte locatie, gemakkelijk toegang tot tal van golfbanen, sportclubs en winkelcentra binnen een straal van 15 minuten.

Het streven van Residencia Dunique om aan de hoogste normen te voldoen geldt ook voor de gemeenschappelijke ruimtes. Centraal in het complex ligt een zeer grote zone, met een zorgvuldig ontworpen landschap, met twee prachtige buitenzwembaden. Door de zachte helling van de omgeving is er vanuit de gemeenschappelijke ruimtes ook een bevoorrecht uitzicht op de Middellandse Zee.

De Social Club, gelegen in het hoogste gedeelte van het project, wordt een waar pareltje dankzij de vernieuwende en unieke architectuur. Geniet van een complete Spa, fitness van 200 m², een speciale ruimte voor ‘co-working, een fitnessruimte buiten voor meditatie en yoga en een overdekt zwembad van meer dan 40 meter lang. Het paradepaardje wordt ten slotte het indrukwekkende infinity zwembad dat op meer dan 8 meter hoogte hangt en van waaruit er genoten kan worden van een adembenemend uitzicht op zee en de bergen, met een drankje aan de glamoureuze cocktailbar die eromheen ligt.

Net als het complex zelf, zijn de woningen zorgvuldig ontworpen om een unieke woonkwaliteit-en ervaring te bieden. Zo wordt er uitsluitend gewerkt met uitzonderlijke materialen, waaronder eerste klas porseleinen tegels, ruime keukens met high-end elektrische toestellen, warme en koude airconditioning met afzonderlijke kamerregeling, een eigen zwembad in elk van de woningen, een berging, garage voor minstens twee voertuigen in de kleinere eenheden, pre-installatie voor het opladen van elektrische wagens,… En alsof dit nog niet genoeg is, zullen er verschillende aanpassingspakketten, ontworpen door gerenommeerde interieurontwerpers, beschikbaar worden gesteld aan de toekomstige bewoners.

De prijzen hieronder zijn de ‘vanaf prijzen’ voor een appartement met 2, 3 of 4 slaapkamers.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Uniek design
Vlakbij de stranden van Las Chapas
Nabij het centrum van Marbella
Uitzonderlijke Social Club
Hoogwaardige afwerking en materialen

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Residencia Dunique - 2 Slaapkamers
Verdieping: -
2
2
206 m2
- m2
- m2
€ 2.200.000
Residencia Dunique - 4 Slaapkamers
Verdieping: -
4
3
317 m2
- m2
- m2
€ 3.100.000
Residencia Dunique - 3 Slaapkamers
Verdieping: -
3
2
228 m2
- m2
- m2
€ 2.600.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder