Villa Marblau

Costa Blanca Noord
4 Slaapkamers
€ 5.221.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Villa Marblau is gelegen in de luxe woonwijk Jazmines die deel uitmaakt van de urbanisatie Cumbre del Sol, Benitachell. Een paradijs aan de Middellandse Zee dat een uniek en harmonieus architectonisch geheel vormt. De wijk bestaat uit grote villa's met een eigentijdse architectuur en zuid-zuidwest oriëntatie. Een ideaal gebied voor wie een unieke woning wil kopen, met een exclusief ontwerp met de hoogste kwaliteitsnormen, in een woonwijk waar privacy prioriteit heeft. Alle woningen die gevestigd zijn in de Cumbre del Sol urbanisatie genieten van allerlei faciliteiten. Er is een winkelzone met een supermarkt, een kapper en een apotheek. Er zijn ook vele café’s en restaurants, een internationale school: Lady Elizabeth School genaamd, en er is een gevarieerd aanbod om sport te beoefenen: tennis- en padelbanen, wandelroutes, een manege, strand en baaien met strandtentjes.

Tevens bieden Benitachell en de toeristische gemeentes Javea (op een afstand van slechts 7 kilometer) en Teulada-Moraira (op slechts 4 kilometer afstand), die een internationaal aanzien genieten, een keur van restaurants en mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. De regio staat in goede verbinding met 2 internationale luchthavens op minder dan 100 kilometer afstand en strategisch gelegen tussen Alicante en Valencia stad.  


Villa Marblau is een exclusieve eigendom met onafhankelijke en ruime vertrekken waar het ontvangen van bezoekers een plezier zal zijn. Ontworpen op een perceel van 2.000 m² met 4 slaapkamers en 5 badkamers en de mogelijkheid om uit te breiden met een extra slaapkamer. Villa Marblau heeft unieke kenmerken, alle kamers zijn ruim en licht en hebben een eigen badkamer. De hoofdslaapkamer is compleet met dressing, groot terras en een ensuite badkamer met ligbad waar u ontspannen kunt kijken naar de Middellandse Zee.

Het daggedeelte bestaat uit een ruime woonkamer met een eethoek met genoeg ruimte voor een groot gezin. Deze kamer heeft een dubbele hoogte waardoor alles baadt in natuurlijk licht. In de keuken, waar zich nog een eethoek bevindt, speelt het uitzicht de hoofdrol dankzij de glaswanden die het geheel een aangename warmte geven. Zowel de woon-en eetkamer als de keuken geven toegang tot een indrukwekkend terras met een solarium en een chill-out zone, compleet met een groot infinity zwembad met jacuzzi.

De benedenverdieping verrast ons met een extra ruimte die gebruikt kan worden als gastenverblijf met slaapkamer, badkamer, eetkamer, terras en veranda. Villa Marblau is voltooid met een overdekte autostaanplaats voor 3 wagens en een lift op 3 verdiepingen, waardoor het zeer comfortabel en functioneel is. De extra ruimtes kunnen ingedeeld worden als speelkamer, bureau, fitness of zelfs als extra woonkamer. 

Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
4
Badkamers
5
Oppervlakte
431.9 m2
Terras
287.05 m²

Troeven

Uitmuntende villa met grote bewoonbare oppervlakte
Bijzondere vergezichten
Inclusief infinity zwembad, lift, garage,...
Grote ramen en dubbel hoge plafonds
Unieke woonwijk

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder