Villa La Isla

Costa Blanca Noord
4 Slaapkamers
€ 2.720.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Villa La Isla maakt deel uit van residentie Jazmines, gevestigd aan de Cumbre del Sol. Alle woningen in deze gevestigde urbanisatie genieten van allerlei diensten zoals:
- Een winkelcentrum met supermarkt, kapsalon, apotheek, bars en restaurants.
- De internationale school Lady Elizabeth School
- Een breed scala aan sportfaciliteiten met tennis-en paddlebanen, wandelpaden en een manege
- Moraig Beach met verschillende strandbars
- De prachtige en charmante baaien Llebeig en Los Tiestos
- Alle restaurants en vrijetijdsvoorzieningen van Benitachell en de steden Javea (op slechts 7 kilometer) en Teulada-Moraira (op slechts 4 kilometer)
- De internationale luchthavens van Alicante en Valencia

De woonwijk bestaat uit percelen, die prachtige uitzichten op zee bieden en over een zuid-zuidwest oriëntatie beschikken, allen bestemd voor de bouw van luxe villa's. Een omgeving waar luxe de bovenhand heeft, met een zeer zorgvuldig ontworpen infrastructuur en landschapsarchitectuur, met natuurstenen muren, brede wegen, aangelegde zones, designer verlichting, veiligheid en prive-toegang voor de eigenaars met toegangscontrole. Een luxe project met een indrukwekkend uitzicht op de Middellandse Zee en de skyline van de kustplaatsen Jávea, Moraira, Calpe, Benidorm, Altea,... een uniek uitzicht van de Costa Blanca Noord.

Als er één villa is die opvalt door zijn ontwerp en de open ruimtes met zicht op zee, dan is het villa La Isla. Het meest spectaculaire aan villa La Isla is de indrukwekkende eetkamer, met een open indeling, die rechtstreeks verbonden is met de grote keuken door middel van een prachtig kookeilend, de TV-ruimte en lounge. Al deze ruimtes staan in rechtstreeks contact met de buitenzones waaronder het terras, het overdekt terras en het privaat zwembad.

De hoofdslaapkamer verdient ook een speciale vermelding, met een eigen badkamer met dubbele wastafel, bad en douche, verbonden met de dressing en zithoek. Een comfortgericht ontwerp, dat licht en zon binnenlaat en toelaat de Middellandse Zee te aanschouwen bij het ontwaken. Villa la Isla heeft in totaal vier slaapkamers, allemaal met badkamers ensuite, dressing of ingemaakte kasten en toegang tot het terras met prachtige vergezichten. Uitgerust met parkeergelegenheid voor twee wagens. 

Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
4
Badkamers
5
Oppervlakte
277.55 m2
Terras
226.2 m²

Troeven

Unieke woonwijk
Alle faciliteiten en diensten bij de hand
Privaat infinity zwembad
Luxe afwerking en materialen
Exclusief ontwerp

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder