Villa Marina

Costa Blanca Noord
3 Slaapkamers
€ 2.865.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Villa Marina is gelegen in een luxe privé urbanisatie genaamd Cumbre del Sol in Benitachell, provincie Alicante, Costa Blanca Noord. De stad Benitachell ligt op ongeveer een uur rijden van de internationale luchthaven van Alicante, te bereiken via de snelweg AP7 (94 kilometer). En langs dezelfde weg zijn ook grote steden als Alicante, Benidorm en Valencia te bereiken.

De baaien en stranden van Benitachell zijn geweldige plaatsen om te snorkelen en watersporten te beoefenen. Aan weerszijden van de urbanisatie bevinden zich twee grote winkelcentra, waar alle soorten diensten te vinden zijn: een supermarkt, een kapper, een apotheek, bars en restaurants, evenals tennis- en paddle-tennisbanen, de "internationale Lady Elizabeth School", een manege, stranden, baaien met zomerbars en de sportclub Cumbre del Sol. De urbanisatie heeft ook een gemeenschappelijk zwembad.

In een van de gezelligste privé gedeeltes, bevindt zich de luxe villa Marina. Villa Marina is ontworpen volgens de laatste trends, waarbij tijdens de bouw alleen milieuvriendelijke en hoogwaardige materialen zijn gebruikt.

Het perceel heeft een totale oppervlakte van 1158 m² met een bewoonbare oppervlakte van 249,30 m². Villa Marina heeft 3 slaapkamers met ensuite badkamers. De hoofdslaapkamer is een privéruimte om te ontspannen met uitzicht op de Middellandse Zee, hetzij vanuit het bubbelbad of vanaf het privéterras. De woon-en eetkamer verdient een speciale vermelding; een ruime en lichte kamer met directe toegang tot het terras en kamerhoge ramen die volledig kunnen worden opengezet en zo de eetkamer uitbreiden naar het terras om te genieten van een ongelooflijk uitzicht op de zee.

De voorzieningen van deze villa zijn eindeloos en weerspiegelen de kwaliteit en uitrusting: een lift, een gesloten garage voor 2 wagens, een tv-kamer, domotica-systeem, een berging, vloerverwarming in het hele huis, een infinity zwembad en een grote, aangelegde tuin. Een prachtige plek om het hele jaar door te wonen en te genieten van het mediterrane klimaat en het prachtige uitzicht op zee. 

Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
3
Badkamers
5
Oppervlakte
249.3 m2
Terras
297.9 m²

Troeven

Luxe villa
Afgewerkt met topmaterialen en kwaliteiten
Buitengewone vergezichten
Centrale ligging
Exclusieve omgeving

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder