Villa Bahia

Costa Blanca Noord
3 Slaapkamers
€ 1.885.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Villa Bahía is gelegen in de urbanisatie Cumbre del Sol in Benitachell, tussen Jávea en Moraira, één van de meest gewilde bestemmingen aan de Costa Blanca Noord. Een omgeving die wordt gekenmerkt door zijn luxe villa's, een omheind gebied met exclusieve toegang voor eigenaars en een hoog niveau van infrastructuur. Met een onovertroffen uitzicht op zee, biedt deze indrukwekkende villa in moderne stijl unieke panoramische vergezichten.  

Op een perceel van 823 m² staat deze villa van in totaal 468 , verdeeld over drie verdiepingen, met 3 slaapkamers met ensuite badkamers, rechtstreekse toegang tot terras, een grote keuken met kookeiland, een woon-en eetkamer, een gastentoilet, een berging, een garage voor twee auto's en een privaat infinity zwembad. Op het gelijkvloers is er nog een open ruimte die kan worden gebruikt als gastenverblijf, fitness, bureau, speelkamer,...

Het complex biedt uitstekende voorzieningen, dicht bij de stranden en vele recreatieve bezigheden. Het is een ideale bestemming voor familie- en golfvakanties. De luchthavens van Valencia en Alicante zijn gemakkelijk te bereiken. Binnen de urbanisatie zijn er tal van voorzieningen en faciliteiten, zodat er niet voortdurend naar de stad moet gegaan worden. De urbanisatie beschikt over een supermarkt, bank, restaurant, apotheek, kapper en een Engelse lagere school. 

Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
3
Badkamers
4
Oppervlakte
194.4 m2
Terras
226.15 m²

Troeven

Gelegen in de Cumbre del Sol
Ruime villa
Privaat infinity zwembad
Aantrekkelijke urbanisatie

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder