Residencia Alborada

Costa del Sol
4 beschikbare units
Vanaf € 439.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Residencia Alborada is een nieuw gebouwd wooncomplex met in totaal 45 2, 3 en 4 slaapkamerappartementen verdeeld over vier laagbouw gebouwen. Zorgvuldige aandacht voor details en een modern, aantrekkelijk design gaan hand in hand met de prachtige natuurlijke omgeving. Dit moderne complex, opmerkelijk voor zijn uitzonderlijk lichte woningen en hoogwaardige materialen, is gelegen in een gebied met een van de grootste concentraties van golfbanen in Europa.

Het ligt in de gemeente Benahavís, een iconisch dorp in Malaga aan de Costa del Sol tussen Marbella, Estepona en Ronda, bekend om zijn witgekalkte gevels, zijn mooie straten met Moors erfgoed en zijn gevarieerd gastronomisch aanbod. Benahavís heeft 10 golfbanen in de omgeving, een aanbod dat weinig nieuwbouwprojecten kunnen overtreffen. Het beschikt ook over stranden, strandclubs, jachthavens, winkels en vooral het nachtleven van Puerto Banús, Marbella en Estepona. Residencia Alborada heeft snelle toegang tot de belangrijkste verbindingswegen en kan de internationale luchthavens in slechts 45 minuten bereiken (Malaga en Gibraltar).

Residencia Alborada biedt uitstekende appartementen op het gelijkvloers met ruime terrassen die kunnen oplopen tot meer dan 100 . De appartementen op de eerste verdieping hebben een zonneterras, en sommige woningen hebben zelfs een eigen tuin. De woningen beschikken ook over 1 of 2 parkeerplaatsen, afhankelijk van het type appartement, en een berging (inbegrepen in de prijs).

De zuid-zuidoost gerichte woningen zorgen voor een optimaal gebruik van natuurlijk licht, terwijl de grote ramen een spectaculair uitzicht bieden en de woningen verbinden met de schoonheid van het omringende landschap om een sfeer van ontspanning en rust te creëren. Ze zijn voorzien van ruime, lichte woon- en eetkamers die uitkomen op royale terrassen met glazen overkappingen om het ononderbroken uitzicht te garanderen. Heldere, open keukens zijn volledig uitgerust met apparaten die weinig verbruiken.

Dit wooncomplex, dat een afgesloten community is om de veiligheid en privacy van de bewoners te waarborgen, wordt gecompleteerd met aangename gemeenschappelijke ruimtes met een zwembad met zonneterras, tuinen met inheemse planten en bomen, en zelfs een eigen fitnessruimte.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Laatste appartementen beschikbaar
Keuze uit 3 of 4 slaapkamers
Gemeenschappelijk zwembad en fitness
Inclusief autostaanplaats en berging
Centrale, levendige ligging

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Alborada - n°12B
Verdieping: 0.1
3
2
88.11 m2
21.79 m²
- m2
€ 439.000
Alborada - n°32A
Verdieping: 0.0
3
2
91.91 m2
27.5 m²
71.25 m2
€ 539.000
Alborada - n°12B
Verdieping: 0.0
4
3
109.43 m2
26.25 m²
96.48 m2
€ 599.000
Alborada - n°12A
Verdieping: 0.0
3
2
91.05 m2
26.29 m²
64.28 m2
€ 490.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder