Residencia Alcazaba IV

Costa del Sol
1 beschikbare units
Vanaf € 555.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Residencia Alcazaba IV in mediterraan-moderne stijl ligt in Casares, een bevoorrechte regio aan de Costa del Sol. Casares is één van de witte dorpen van Malaga, vol witte huizen en smalle, steile straatjes in typisch Andalusische stijl. Het onderscheidt zich door de schoonheid van zijn wandelpaden, en met de beste baaien om te zwemmen, vissen of duiken. Estepona ligt op 16 kilometer rijden en de luchthaven van Gibraltar op 45 kilometer. Uitstekende diensten en faciliteiten, golfbanen, restaurants en winkelgebieden, jachthavens, hotels, ziekenhuizen en scholen.

Alcazaba IV is een gedroomd woonproject dat zich uitstrekt over 40.000 m² exotische tuinen. Een nieuwbouwontwikkeling die opvalt door de witte lijnen en zachte contouren van de appartementen. De appartementen zijn verdeeld in kleinere woongroepen omgeven door grote groene zones met palmbomen, tropische planten en gemeenschappelijke zwembaden. 

Dit nieuwbouwproject ligt op een resort waar ook het eerste in Europa aangelegde Crystal Water Lagoon ligt. Het beslaat 1,4 hectare, het turquoise water schittert in het zonlicht, omringd door uitstekende zandstranden en drijvende pontons. De meeste watersporten kunnen hier worden beoefend: kajakken, peddelsurfen, zeilen en andere zoals windsurfen en kitesurfen. De loopbrug rond de lagune is uitstekend voor een wandeling of jogging in een natuurlijke omgeving en met een magnifiek uitzicht. Uitkijkend over de grote lagune vindt u een fantastische, volledig uitgeruste fitnessruimte, plus een extra fitnessruimte in open lucht, jacuzzi's en sauna. Er zijn terrassen en zonnedekken en een fantastisch restaurant met uitzicht op de lagune.

Alcazaba IV bestaat uit 59 unieke 2 en 3 slaapkamerappartementen en penthouses in een paradijselijke omgeving.  Alle appartementen bieden lichte en luchtige woonruimtes die uitkomen op de grote terrassen met uitzicht op een unieke omgeving. Ze zijn gebouwd volgens hoge normen, met grote ramen die zonlicht binnenlaten en toegang geven tot de buitenruimtes. Allen worden ze afgewerkt met volledig ingerichte keukens uitgerust met premium elektrische toestellen, afgewerkte badkamers, ingemaakte kasten in de slaapkamers en airconditioning. Alle woningen hebben een ondergrondse autostaanplaats en een individuele berging.

De prijzen hieronder zijn de 'vanaf prijzen' voor een appartement met 2 of 3 slaapkamers. 

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Unieke omgeving
Op wandelafstand van het Crystal Water Lagoon
Exclusieve 2 en 3 slaapkamerappartementen
Gemeenschappelijk zwembad
Ondergrondse autostaanplaats en berging

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Alcazaba IV - 2 Slaapkamers
Verdieping: -
2
2
104 m2
- m2
- m2
€ 555.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder