Villa Big Blue

Costa del Sol
2 beschikbare units
Vanaf € 745.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Big Blue Villas is een nieuwe verkaveling van 35 nieuwbouwvilla’s nabij Mijas en Benalmadena. Gelegen aan één van de beste gebieden van de Costa del Sol, met directe toegang tot snelwegen en openbaar vervoer; slechts 20 minuten van de luchthaven van Malaga en 20 minuten van de steden Marbella en Malaga. Een unieke omgeving, dicht bij alle diensten, scholen van internationale faam, recreatie- en uitgaansgebieden en tal van eetgelegenheden. Exclusiviteit, locatie en sensatie komen samen om leven te geven aan een nieuwe plek om thuis te noemen.

Door hun ligging hebben alle exclusieve Big Blue villa's een prachtig panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee in een uniek landschap dat uitkijkt over de kust van Benalmadena en de baai van Fuengirola. Een ontwikkeling met maximale privacy in een comfortabele en veilige omgeving. Dankzij de exclusieve Social Club voor eigenaren, met groene zones, een infinity zwembad en een fitnessruimte, kan er volop genoten worden van een gezonde en actieve levensstijl. 

Big Blue villa’s zijn een samensmelting van avantgardische architectuur met een exclusieve mediterrane sfeer. Bewoonbare oppervlaktes van 265 m², verdeeld over drie niveaus. Compleet uitgeruste badkamers en gastentoilet, ruime en lumineuze terrassen met vrij uitzicht, een hoofdslaapkamer met een dressing en eigen terras, een private parkeerplaats en berging en optioneel een lift in alle woningen.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Exclusieve villa's
Panoramische vergezichten
Centrale ligging
Social Club voor eigenaren
Uniek design

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Big Blue - n°1
Verdieping: -
4
4
377.27 m2
- m2
- m2
€ 855.000
Big Blue - n°14
Verdieping: -
4
4
400.63 m2
- m2
- m2
€ 745.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder